Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Vykort från min sommar


Salt och sill på Klädesholmen, foto: Louise Johansson (från instagram tastebylouise)

Äntligen har jag fått tid att kika in på min egen blogg – underbart! Jag har inte varit den flitigaste bloggaren i sommar vilket kan bero på mycket jobb på Salt och sill. Ingen semester här inte, men desto mer inspiration :).

Sommaren har för övrigt varit ljuvlig på alla sätt och vis. Sol. Morgondopp. Kvällsdopp. Grillning. Vänner. Knarrholmen. Skaldjur. Salt och sill. Rosévin. Detta är ord som får sammanfatta min sommar. Här kommer några glimtar från mobilen som visar vad jag har haft för mig.


Jag och min fina Peter gifte oss i juni och den här underbara bilden knäpptes av proffsfotografen Jenny Blad.

Det blev en semestervecka efter bröllopet i Spanien, Calpe – denna mysiga och fina stad!

Klassiskt midsommarfirande i goda vänners lag med sill och snaps, dans runt stången, lekar och grillning.

Alla bilder till min nya kokbok ”52 Helger” är nu färdigplåtade. Boken finns i butik i början av november och jag längtar så in i bänken tills jag håller första exet i handen.

En av många sillplankor som jag lagt på Salt och sill i sommar.

En liten skara av de goa gänget på Salt och sill.

Sommar på en tallrik – marinerade jordgubbar med mjölkglass, italiensk maräng, sockerkakssmulor och kolakräm. En av desserterna på Salt och sill, receptet kommer jag lägga upp inom kort.
Skaldjursskiva och underbara dagar på Knarrholmen tillsammans med goda vänner. Tack Anja och Mikael för att vi fick komma och hälsa på er.

Folkfest och konsert på Ullevi med Robbie Williams.

Jag är på väg till en glassbar i Spanien – överlycklig!

Väl framme vid målet 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)