Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Vinn en stavmixer från Philips

Efter en lååång och skön helgledighet kan det aldrig sitta fel med en tävling! Den här gången ligger något riktigt ”köksigt” i prispotten, nämligen en stavmixer av märket Philips från Whiteaway.se.

Stavmixern innehåller inte bara den grymma mixern utan också en ”minimixer” som jag kallar den. Ett av mina favorit redskap i köket! Jag brukar bland annat mixa marinader, kryddblandningar, olika smaksättningar och kalla såser med denna finurliga uppfinning.

Vill du vara med och tävla behöver du enbart besvara två frågor:
1) Hur många hastigheter har mixern?
2) Om du fick 10 000 kr att handla för på whiteaway.se, vad skulle du i så fall köpa? Motivera kort.

*Tävlingen pågår t o m. den 18/4 2012 kl, 12.00. En stavmixer från Philips ligger i potten, värde ca 700 kr Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren utses av whiteaway.se och Louise Johansson. Beslutet kan ej överklagas.

 

Tävlingen är avslutad, grattis till Xiawei Zhou som kammade hem vinsten!

88 kommentarer till Vinn en stavmixer från Philips

 • Ann Krafft skriver:

  1. den har 16 olika hastigheter
  2. om jag vann 10 000 kr whiteaway.se skulle jag med glädje köpa en ny toppmatad tvättmaskin, den vi har nu har nog gjort sitt. Vi har ett ganska litet badrum och då är en sån maskin precis lagom,dessutom är våran halv trasig,då jag får köra tvätten först sen dra fram för att skölja den :D kram Ann

 • Paola Allegrini skriver:

  1) 16 stycken

  2) Jag skulle utan tvekan köpa en gasspis. Allting blir så mycket godare och matlagningen känns mer genuin!

 • Wolfgang Pannecke skriver:

  1 16 hastighetsinställningar
  2 Jag skulle köpa en ny inbyggnadsugn med ångfunktion.

 • Tereza Lindgren skriver:

  1) Mixern har 16 hastigheter.
  2) Jag skulle köpa en glassmaskin, matberedare, vattenkokare, mikrovågsugn… och allt jag behöver i mitt kök.

  Du får ha det bra!

  Mvh
  Tereza

 • Wolfgang Pannecke skriver:

  Jag skulle köpa en ny inbyggnadsugn med ångfunktion för att kunna avnjuta goda smakrika rätter

 • Kristina Olsson skriver:

  1. 5 hastigheter
  2. Jag skulle byta ut våran gamla kyl och frys från 90-talets början… Pengarna hade inte räckt hela vägen, men det hade hjälpt till en bra bit på vägen! Och både miljön och vi hade blivit vinnare genom lägre energiförbrukning!

 • Jessica Tidlund skriver:

  1)
  16 hastigheter

  2)
  Philips Epilator, för att få fina ben.
  Ångstrykjärn, så sambon inte kan skylla på dåligt strykjärn- ;)
  Moccamaster, för att Måndagsmorgnarna ska starta bra.
  Bakmaskin, för godare och billigare bröd, samt den goda doften av nybakat i hemmet.
  En Krups mixer, då vår gamla mixer gick sönder i våras.
  Sist men inte minst, en glassmaskin för att glädja hela familjen. :)

 • Mathilda Olofsson skriver:

  1.16 hastigheter
  2. Helautomatisk espressomaskin,
  För det måste vara underbart att vakna trycka på en knapp strö på lite kardemumma och socker och njuta av en latte på morgonkvisten.

 • sevara skriver:

  1)16
  2)Jag skulle gärna köpa en glassmasken o ta med hemlandet när jag åker.I mitt land har inte alla råd att köpa glass eftersom den e för dyrt.Jag skulle gärna bjuda mina gäster på hemmagjord glass o göra dem glada.

 • Erik Hultgren skriver:

  1. 16 hastigheter

  2. Skulle behöva en stavmixer då min inneboende ska flytta och han tar med sig mixern. För de 10.000:- på whiteaway.se skulle jag köpa en diskmaskin till min studentbostad för jag är trött på berg av disk!

 • 1. 16 hastigheter
  2. Då skulle jag köpa en en ny diskmaskin då våran är på väg att ge upp

 • Linda skriver:

  1. 16 hastigheter
  2. Om jag vinner skulle jag köpa en ny fungerande dammsugare eller tvättmaskin

 • Ann-Christin skriver:

  1. 16 hastigheter
  2. Jag skulle köpa en espressomaskin, en dammsugare och en massagestol.Då kan jag kombinera nytta med nöje i en bra mix :-)

 • Annica skriver:

  1 16 hasigheter har stavmixern
  2 underbart gott kaffe skulle jag få njuta av om jag har en espressomaskin – eller en ugn med ångfunktion för ännu godare mat

 • Annchristin holmlund skriver:

  1.16 hastigheter
  2.Jag skulle köpa mej en ordentlig köksmasin som skulle underlätta matlagning och bakning för oss.De kommande tre åren har vi två studenter,en 18årsdag,en 20årsdag och två 50årsdagar.Så det ska fixas marängtårtor och pajer i massor:)

 • viktor hagström skriver:

  1. den har 16 stycken hastigheter.

  2. jag skulle köpa ett minikök så jag kan ha kylen under diskbänken i min stuga/figgebod. då skulle jag få plats med en större garderob och slippa förvara kläder i lådor under sängen!

 • Laila Tuomaala skriver:

  1. 16 hastigheter
  2. Fristående frysskåp, Electrolux EUF31301W. Lagar på tok för mycket mat, så frysarna räcker inte till : (

 • Maria M skriver:

  1. Den har 16 hastigheter!
  2. Jag skulle köpa en frysbox så att jag kunde frysa in mer hembakat bröd, egenplockade bär o svamp, samt frysa in storkok på mat åt min familj! blir det sen pengar över så skulle det gå till en diskmaskin. :-D

 • Elisabeth skriver:

  1. 16 hastigheter.
  2. Jag skulle köpa mig en ordentlig diskmaskin, för den jag har nu rymmer inte så mycket.

 • Anki skriver:

  1. Den har 16 hastigheter.
  2. Jag skulle köpa en köksmaskin,skärmaskin samt en glassmaskin:)))

 • Regine Ahl-Lindström skriver:

  1. 16 hastigheter
  2. Bosch tassimo

 • Erik Bladström skriver:

  1) 16 hastigheter

  2) jag skulle köpa nya kyl/frysskåp då mina sjunger på sista versen och drar massa energi!

 • Åsa Ullström skriver:

  Svar 1) 16 hastigheter
  2) Jag skulle köpa en superlyxig espressomaskin:-)

 • Anders Linreus skriver:

  16 hastigheter
  Jag skulle köpa en ny tvättmaskin till familjen och en expresso till mej själv :)

 • Emma skriver:

  1. 16st hastigheter
  2. Det skulle bli ny kyl+frys till vårt nya hus, eftersom dessa vitvaror är från 1991… Blev det någon krona kvar så fick det bli grunden i en ny spis.

 • Conna skriver:

  1. 16 hastigheter.
  2. Jag skulle köpa en ny spis. Både plattorna och ugnen är värdelösa.

 • Niklas Pappila Nylund skriver:

  1.16hastigheter
  2.Jag skulle köpa en riktigt bra varmluftsugn med ånga.Så man får riktigt bra slutresultat på sina konstverk.

 • Helena Lindberg skriver:

  1. 16 hastigheter
  2. Jag skulle köpa; Strykjärn, kökmaskin, kaffe/espressomakson.

 • Kathe skriver:

  1. 16 hastigheter
  2. Frysbox. Till mina surdegsbröd,behöver jag i min nöd, en box så stor och bra, som jag kan använda varje da`

 • Ann-Britt skriver:

  16 hastigheter.
  Mitt behov är en ny spis med ny fläktkåpa. På den gamla spisen slingrar tätningen i ugnsluckan sig runt plåtar och formar, den är jag less på.

 • Annika Hellner skriver:

  1. Den har 16 hastigheter.
  2. Jag skulle köpa mig en vinkyl så jag kan förvara Per Morbergs viner på ett vettigt sätt samt en bra espressobryggare och en kaffekvarn

 • Amanda skriver:

  1. 16 hastigheter

  2. Nybliven tvåbarnsmamma kräver en god kopp kaffe innan hon tar itu med barn, hem och familjens tre hundar. Denna hade fått flytta hem till oss: http://www.whiteaway.se/product/melitta-caffeo-solo-silver/
  Med lite mer stålar kvar så hade jag fått böja mig för det praktiska och investerat i en riktigt vass torktumlare. Allt som gör livet lättare och mig mer tid att njuta av två vackra döttrar är ljuvligt!

 • Ann Johansson skriver:

  1. 16 hastigheter
  2. Jag skulle köpa LG´s side by side för att spara miljön och laga mycket ekologisk mat att frysa in. Miljön & ekologiskt går ju side-by-side!

 • Bea Hultfeldt skriver:

  1. Den har 16 hastigheter.
  2. En ny frysbox skulle absolut få flytta in hos mig. Den gamla är GAMMAL o drar en massa energi o mår dessutom inte så bra längre. Hade varit perfekt lagom till den halva grisen o parten med nötkött snart kommer o skall in i frysen. + brödet som bakas mm. O som fattig student ligger det inte riktigt inom den ekonomiska ramen :(, tyvärr.

 • Per Mörk skriver:

  1. 16 hastigheter
  2. Fasen vet, iaf en stavmixer från Philips om jag inte vann en här.

 • Vanja Ohretall skriver:

  1. 16 stycken!
  2. Jag skulle börja med att erbjuda min mamma att köpa en ny frys! Den nuvarande är 15 år gammal, det säger väl det mesta!

 • Kerstin Jonsson skriver:

  1. 16 hastigheter
  2. en centraldammsugare .. utan att blinka .. för med två jakthundar blir det spar av hår :)
  http://www.whiteaway.se/product/nilfisk-diamond-40/

 • Svar: den har 16 hastigheter (!)

  Om jag vann 10.000 så skulle jag köpa en ny tvättmaskin då våran är från stenåldern…. Och så skulle jag köpa ett torkskåp för det saknar jag verkligen!

  Kram
  Bondmoran Charlotte

 • Saga skriver:

  1. 16 st (:

  2. Det absolut tråkigaste jag vet är att diska. Allvarligt talat. Jag städar hellre toaletten (så illa är det). Nu råkar jag vara 18, går i gymnasiet och har flyttat hemifrån för att kunna gå den utbildningen jag vill. Detta kan sammanfattas till en 18-årig liten fattiglapp som definitivt inte har råd med en diskmaskin. Hade jag haft stålar hade jag utan tvekan investerat i lite diskhjälp. Och hade jag haft några slantar över efter det hade jag skaffat mig en brödrost för rostat bröd är så gudomligt gott. Nu får jag rosta det i en stekpanna vilket inte alltid är super smidigt. Det finns få saker som slår rostat, hembakt, grovt bröd med smält smör. Mmmm… ljuvligt. ^^

 • Jessica Tidlund skriver:

  1)
  16 hastigheter

  2)
  Philips Epilator, för att få fina ben.
  Ångstrykjärn, så sambon inte kan skylla på dåligt strykjärn-
  Moccamaster, för att Måndagsmorgnarna ska starta bra.
  Bakmaskin, för godare och billigare bröd, samt den goda doften av nybakat i hemmet.
  En Krups mixer, då vår gamla mixer gick sönder i våras.
  Sist men inte minst, en glassmaskin för att glädja hela familjen.

 • LisaK skriver:

  Svar: den har 16 hastigheter.
  För 10 000 skulle jag investera i en diskmaskin. Jag avskyr att diska och med den tiden det tar skulle jag hellre dra ner mer disk i mina kreativa försök att hitta nya smakliga upplevelser.

 • Kristina Olsson skriver:

  Mitt förra svar tycks ha försvunnit så jag prövar igen!

  Stavmixern har 16 hastigheter.

  Om jag hade 10 000 kr att handla för på whieaway.se skulle jag byta ut vår gamla frys och kyl, enbart affär för miljön och vår energiförbrukning!

 • Sara Bodin skriver:

  Det finns 16 hastigheter.

  Vilken dröm att få shoppa loss på Whiteaway. Jag skulle definitivt köpa lyxmodellen av Moccamaster, KBGC 741 gärna i matt Silver. Jag skulle nog passa på att ta en vinkyl också, helst Scandomestic VK 200.

 • Lovisa skriver:

  Den har 16 hastigheter.

  Jag är 15 år och älskar att laga mat och baka, så jag hade köpt en riktigt stor och bra diskmaskin som man kan använda att diska undan efter sig. För i min familj så har vi bara en som är väääldigt gammal. Jag sen hade jag sparat de sista kronorna till att senare samla ihop till en ny torktumlare, för våran har nyss gått sönder och det är skit jobbigt….

 • Bobur skriver:

  1.16 hastigheter
  2.Jag skulle jättegärna köpa en diskmaskin o tvättmaskin.Vår tvättstuga ligger lång bort.Jag vill ägna mer tig åt mina barn än bara städa,tvätta och diska och det skulle underlätta vår dagliga liv.

 • Anette skriver:

  Fråga 1: 16 hastigheter

  Fråga 2: Jag hade investerat i en snygg ny kyl och frys. De vi har hemma är gamla o slitna och häromdagen ramlade kylskåpsdörren av….men den fick vi på plats igen som tur var!!!
  En glassmaskin till sommaren hade inte heller varit fel, sönerna älskar glass <3

  Kramizar lilla mig :)

 • Mia Björk skriver:

  1. 16 hastigheter
  2. Jag skulle köpa sådant som jag verkligen saknar och alltid får prioritera bort när man har 4 barn. En köttkvarn, en ordentlig micro och en riktigt bra dammsugare. Blev det en slant över skulle jag unna mig en riktigt skön värmefilt då jag alltid är så frusen =)

 • Cajsa skriver:

  1. den har 16 hastigheter

  2. Jag hade köpt en jättefin espresso maskin som hela familjen kan ha glädje av var dag då vi alla älskar kaffe men har ingen bra kaffebryggare. Och så skulle jag köpa en till frys så mankan frysa ner grytor,pajer,bär osv eftersom i de flästa frysar som den som vi har så får man inte plats med annat än den viktigaste maten och bröd.
  Hoppas jag vinner!
  Kram

 • Jens Simonson skriver:

  1. Den har 16 hastigheter

  2. Jag hade köpt en riktigt fin vin kyl det har jag velat ha länge!
  Min flickvän och jag tycker det är så gott att unna sig ett glas vin med våra vänner och släkt, hade varit riktigt kul att vinna detta.
  mvh

 • Mia Björk skriver:

  16 hastigheter =)
  Jag skulle köpa sådant som jag saknar mycket men alltid får prioritera bort för man har en massa barn, haha..
  En köttkvarn, en ordentlig micro, en bra dammsugare och blev det pengar över skulle jag köpa mig en gosig värmefilt för jag fryser jämt!

 • Stefan Erlandsson skriver:

  16 hastigheter

  Inbyggnadsugn och diskmaskin är Viktigt när man är i köket, laga god mat i ugn och disken in i diskmaskinen sen njuter man och tar det lungt och låter maten smälta.

 • Sofia S skriver:

  1. Stavmixern har 16 hastigheter.
  2. Jag skulle köpa mig en bänkdiskmaskin. Jag bor i en liten etta med ett mini-kök, och har tyvärr ärvt min fars problem med spruckna händer. Detta gör att jag inte kan diska mina saker varje dag eftersom jag då inte skulle kunna använda händerna någon gång annars pga. djupa hudsprickor Och att jag därför inte ställer mig och lagar maten jag önskar, eftersom ibland krävs det lite mer disk, men jag kan inte använda hur mycket disk som helst….

  Men en diskmaskin är något jag tänker att jag ska investera i eftersom jag kan ta den med mig när jag flyttar och att jag slipper ha travar med disk ståendes.

 • Carina skriver:

  1, 16

  2, Bara en massa lyx!! Liten vinkyl för mina roséviner på sommaren, bakmaskin tänk att få nybakat bröd varje morgon o prova sig fram med olika ingredienser, Raclette älskar plockmat där man kan sitta o prata o äta hela kvällar med släkt o vänner

 • Anki skriver:

  1. 16 olika hastigheter!
  2. Ett ångstrykjärn och en köksmaskin är högst upp på min önskelista!

 • Anita skriver:

  1. Antal hastigheter är 16.
  2. Åhhh, med allting annat i hushållet helt, skulle jag unna mig lyxiga hushållssaker till både hem och sommarstuga, och mig själv ;-)

 • Mia Björk skriver:

  16 hastigheter.

  Jag skulle köpa det som fattas i mitt kök men som man alltid får prioritera bort, för det är alltid något barnen behöver =) En köttkvarn, en ordentlig micro, en bra dammsugare och om det blev pengar över skulle jag unna mig en gosig värmefilt för jag är alltid så frusen =)

 • Linda H skriver:

  Hej,
  Här kommer mina svar

  1, 16 oilika hastigheter
  2, Om jag fick önska fritt skulle det vara Jamie Olivers stekpanna och sedan skulle jag önska mig ett ångstrykjärn

  Ha en fin kväll
  ///Linda

 • 1. Svar: 16 olika hastigheter

  2. Jag skulle köpa en diskmaskin,
  – Vi äger ingen diskmaskin just nu och diska tar upp så mycket tid, skulle vara roligare att få spendera den tiden med min son.
  Och en kaffebryggare, – jag är alltid trött, önskar få mer energi så jag orkar busa med min son hela dagen lång!

 • Andreas Eklöf skriver:

  1. 16 olika hastigheter
  2. Jag skulle fylla skåpen med grejer som rockar för familjens små och stora kockar.
  En riktigt bra glassmaskin vore underbart och en bryggare som fixar lyxkaffe i espressofart!

 • Titti skarp skriver:

  hej
  1.16 olika hastigheter
  2. en rejäl köksmaskin skulle jag vilja ha om man fick välja fritt
  Titti skarp

 • Natalie Haglund skriver:

  Mixern har 16 hastigheter (helt otroligt, min nuvarande har en:))

  Oj för 10 000kr, så skulle jag shoppa loss på en brännare för att kunna göra min nya favorit Creme brulee och så en glassmaskin så att lillan kan få bra glass (glassgalen som hon är) och en ny tvättmaskin och torktumlare till nya huset skulle inte sitta fel:)

  Ha en skön söndag!

 • Eva Eriksson Mattsmyr skriver:

  1:Den har 16 hastigheter
  2: Jag skulle önska mig ett nytt frysskåp då mitt gick i graven för 2 veckor sen!!

 • Maria B Hansson skriver:

  1. 16 hastigheter (min nuvarande har bara en?!?)

  2. Mitt förnuftiga jag skulle köpa ett kylskåp. Kyl och frys är det enda vi har kvar att investera i vårt kök som vi renoverat i flera år nu *s* Men å andra sidan har jag länge trånat efter en ny matberedare. Min nuvarande är från åttiotalet tror jag. Om maken får bestämma blir det en kaffemaskin. Fast… det skulle ju vara jag som vann, eller hur? ;)

 • jane johansson skriver:

  16 hastigheter. Åh vilken lycka det skulle vara att få shoppa en bakmaskin( jag är glutenintolerant) en ny dyr micro med grill, en juicemaskin, en espressomaskin och sen är nog pengarna slut:-(

 • Susanne Severin skriver:

  1) 16 hastigheter
  2) En helt ny spis köpt på WhiteAway.se så klart, eftersom att de har ett enormt stort utbud. Detta skulle jag glädja min man med då han är vår familjs egen grymma ”stjärnkock”och den spis vi har börjar ge upp.

 • Camilla Sandmark skriver:

  Hej!
  1. Den har 16 hastigheter.
  2. Jag skulle köpa en ny spis.Den jag har nu är riktigt gammal och jag skulle gärna vilja ha en med induktionshäll.

 • Sören Krokfors skriver:

  16 hastigheter, för 10.000 kr skulle jag börja med att köpa en ny kaffe kokare, vår nuvarande bör bytas ut.

 • Patrik Nilsson skriver:

  Hej! här kommer mina svar!

  Stavmixern har fantastiska 16 hastigheter.

  Om jag fick 10,000 att handla för på whiteaway.se så skulle jag köpa en Tvättmaskin, när man har barn så behöver man verkligen en tvättmaskin nära till hands, jag skulle också köpa mig en Kaffemaskin, en sån här kapsellmaskin. en sådan har jag vart sugen på länge nu :)

 • Elisabeth Nyman skriver:

  1. 16 Hastigheter
  2. Likt en godisbutik med läckert utbud surfar man runt och känner behovet av komplettering och utbyte av vissa maskiner. Jamie Oliver stekpannor och nytt strykjärn, massagestol och en gosig värmedyna för ond rygg – ja inga problem att shoppa med 10 000.- :)

 • Torkel Sillerström skriver:

  1)16 olika hastigheter.
  2) Lägga till 475:- och köpa en ångugn från Electrolux. Tänk vilka dimensioner det skulle tillföra i min matlagning. Vilken omstart det skulle bli för mina fiskrätter :) Kalas!

 • Maria Luukinen skriver:

  Hej
  16 olika hastigheter
  Jag skulle köpa ett nytt kylskåp för efter att börjat följa olika matprogram har jag insett att mitt kylskåp är för litet.

 • Anna-Lena Johansson skriver:

  Hejsan!

  1: 16 hastigheter
  2: Jag skulle önska min moder en tvätt/ tork då hennes har gått sönder så jag tar hand om deras tvätt.En fin födelsedags present dessutom bamse kramen

 • Göran Wiréen skriver:

  1. 16 hastigheter
  2. Det är ofta jag känner mig begränsad av att bara ha en enda ugn. Därför skulle jag välja en kompakt ugn att ha som extraugn i köket: Siemens HB 90055 för 8905:-

 • Maria Zimmergren skriver:

  1 16 st
  2 en induktionshäll för att komma så nära ”gasspiskänsla” när jag lagar mat som möjligt!

 • Anette Nilsson skriver:

  1: Den har 16 hastigheter!
  2: Vår inbyggnadsugn från Siemens börjar tröttna efter nästan 20 år! Den skulle jag börja med att byta ut. En värmefilt inför nästa vinter står högt på önskelistan. Sedan vet jag att en bra plattång skulle uppskattas av döttrarna till deras långa hår:)

 • anette nordin skriver:

  Stavmixern har 16 hastigheter.
  Skulle köpa en riktigt bra köksmaskin om jag vann 10.000 kr. Gillat och delat och hoppas på tur.

 • Kaija Nilsson skriver:

  1. 16 hastigheter
  2. Köksmaskin och en ny mikro står på önskelistan!!

 • Xiawei Zhou skriver:

  1. Stavmixern har 16 hastigheter.
  2. Om jag fick 10.000kr att handla för på whiteaway.se skulle det bli en basutrustning till mitt blivande studentkök. Snart får jag flytta in i min studentlägenhet och hoppas mycket på att jag kan få fylla mitt kök med nya produkter! Tack!

 • Catarina Nygårds skriver:

  1. 16 hastigheter
  2. Jag skulle såklart köpa en spis (Electrolux EKC60053x)så att jag äntligen skulle kunna baka igen!

 • Anna-Karin Elander skriver:

  1. 16 hastigheter
  2. Om jag vann 10000 kr att handla för på whiteaway.se skulle jag genast unna mig en bänkdiskmaskin eftersom jag gång på gång konstaterar att det är alldeles för tråkigt att handdiska för att det ska bli av så ofta som det borde – och det är inte kul att ställa sig och diska bara för att man ska kunna laga mat… Jag skulle även köpa en ny kaffebryggare och vattenkokare då de jag har är från 90-talet och har gjort sitt.

 • Eva Högström skriver:

  1) 16 hastigheter
  2) Jag har nyss flyttat till min första egna hyreslägenhet, och än så länge fattas det en hel del husgeråd. Om jag vann 10.000 kr på WhiteAway.se skulle jag investera dem i en Moccamaster, stavmixer, brödrost, elvisp, mikrovågsugn, vattenkokare, strykjärn och råsaftcentrifug. Till att börja med!

 • Eleonor K skriver:

  1. 16 hastigheter
  2. För 10 000 kr skulle jag bl.a. köpa en Köksmaskin, Blender, Fritös och Juicemaskin/Råsaftcentrifug. Allt för att göra det roligare i köket med hela familjen.

 • Aksel Hellbacka skriver:

  Jag älskar att baka matbröd! Det är billigt och fantastiskt gott, och förut brukade det dessutom vara en väldigt rogivande sysselsättning för mig. Men, mitt nya jobb som vikarie inom äldrevården innebär knepiga arbetstider och trötta leder, vilket gör att jag inte har ork att knåda degar när jag kommit hem. Därför vore en rejäl köksmaskin den självklara investeringen för mig!

 • Anna D skriver:

  Hej Louise
  1)16 hastigheter
  2)köttkvarn och en rejäll köksmaskin.
  Matlagning har alltid varit min pasion.
  Jag vill så gärna göra min egen kökfärs och egen choriso. Älskar baka
  surgegsbröd, då behöver jag en bra maskinen för att göra degen.
  Jag har blivit inspiterat av dig och är sugen på att delta i programmet.

 • Maria Andersson skriver:

  1.16 hastigheter
  2. Jag skulle köpa en ny spis, Electrolux EKC60053X. Den har en stor ugn så jag kan laga stora mängder mat när vi har vänner o bekannta på besök.

 • Ulrika skriver:

  1. 16 hastigheter.
  2. Jag skulle köpa mig en LG torktumlare, en kaffebryggare, en brödrost och lite andra lyxprodukter som jag inte har. Skulle vara underbart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)