Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Veckans recept: Gratinerad camembert

Gratinerad camembert med fikon och hasselnötter, foto: Louise Johansson

På tal om kräftskivor och kalas plockade jag fram en gammal klassiker som var på tapeten för ett par år sedan. Gratinerad camemebert med fikon och hasselnötter. Det är ett sånt där tillbehör som alltid funkar och som ofta blir kalasets snackis. ”Vad gott det var” brukar gästerna stämma upp i kör. Och det är det, en överraskning som alltid håller!
Nu sitter jag på tåget mot huvudstaden och har fullsmetat schema med möten om projekt som drar igång i höst. Får ha munkavel ett tag till men snart berättar jag mer.

2 kommentarer till Veckans recept: Gratinerad camembert

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)