Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Veckans recept – Mozzarellaost


Foto: Louise Johansson/Taste by Louise

Veckans recept smakar Italien på ett klassiskt vis. Istället för vanlig basilika har jag bytt ut den mot thaibasilika som har en spännande och pepprig smak. Något som min mamma gjorde i somras var en grekisk sallad där hon marinerade rödlöken i vinäger vilket var otroligt gott. Det blir en behagligare syra i munnen och sötman i löken gifter sig perfekt med vinägern. Testa gärna, här är receptet.

4 kommentarer till Veckans recept – Mozzarellaost

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)