Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Världspremiär för Global SAI

 


Globals nya knivseries SAI, foto: sundqvist.se

I torsdags hade Globals nya knivserie SAI världspremiär och releasefesten hölls på Operaterassen i Stockholm.
SAI, som jag hörde på mångas läppar under kvällen, betyder färgstark och personlig. Och det är precis vad kniven är! Visst, färgstark kanske är att ta i men personlig är helt rätt ordval. Den har en design utöver det vanliga, som bland annat Klas Lindberg beskriver i teaserfilmen: lite Terminator 2.0-varning.

Jag gillar den, speciellt det nya, mjukare handtaget. Det är hela poängen med kniven tycker jag. Rund och ergonomisk. Den känns också mycket exklusivare i och med de tre lagren av stål där det yttersta lagret dessutom är hamrat. Ska själv försöka lägga vantarna på en så snart som möjligt – sen är det bara att akta fingrarna :).


I entén möttes man av röda mattan som slingrade sig upp för trapporna till Operaterassen, det gick inte att ta miste på att det var Global SAI som var festens huvudperson. Foto: Louise Johansson


Den nya knivserien sken av blänk i glasskåpet, foto: Louise Johansson

Daniel Sundqvist, VD på J.A Sundqvist välkomnade alla gäster och berättade om det nya stjärntillskottet, foto: sundqvist.se.

Jag och Anders Dahlbom hade äran att få prata knivar med press och gäster under dagen och kvällen, foto: sundqvist.se.


Omsadlad för festligeheter! Jag tillsammans med Björn Sundqvist, en av grundarna till företaget J.A Sundqvist som är generalagentur i Sverige för Global.

Man fick ta för sig av porlande Champagne och delikata snittar under kvällen, foto: Louise Johansson.

En kommentar till Världspremiär för Global SAI

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)