Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Välkomna tillbaka och hej i radion!

Jag i studion hos Sveriges radio i P3 Känner!

Välkomna tillbaka och hej i radion! Efter en sjudundrandes underbar semester i Spanien präglad av höga doser av solande och badande är jag nu åter i Sverige.
Pang bom i radiostolen med lurarna på medverkade jag idag i P3:s program ”Känner”. Vi frosseripratade om mat i allmänhet och bland annat om vad man bjuder på första dejten. Känner du för att lyssna hittar du programmet här.
Det kom in makalöst många frågor om mat i alla dess former via mail och sms. Jag funderar på om jag ska ha en frågestund live här på bloggen. Vad tror ni om det? Något som lockar? Jag är öppen för förslag.

Tack Nino och Rasmus för ett roligt program :). Foto: sr.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)