Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Vad händer egentligen bakom mig?

Jag in action med min kamera!

Jag har sagt det tidigare, något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat är att få jobba med mat och bilder. Hittade det här fotot som jag fick skickat till mig som ”tack för senast”. Ja, hrm, ibland får mina gäster helt enkelt vänta tills jag fått knäppt den bästa bilden. Här sitter min käre far bredvid och sneglar lite med blicken som att är du inte klar snart?

Och det är precis så här jag håller på. Klättrar på bordet, på stegar, ligger på golvet och krälar för att som sagt knäppa den finaste bilden, som när en surfare väntar på den bästa vågen. En liten notis för er för er som vill veta vad som händer ibland behind the scenes.

10 kommentarer till Vad händer egentligen bakom mig?

 • Haha, jag känner igen det där! Du tar så fina bilder, vill du berätta vad du har för kamera och objektiv? 🙂

  • Louise skriver:

   När man väl har börjat att flytta runt saker i bakgrunden m.m. Så finns det ju inget stopp. Jag investerade nyligen i ny kamera, kände att min nikon d5000 inte räckte längre så jag slog till på stort, det är en d700 med makro objektiv 60mm. Tack för komplimangerna 🙂

 • Bönan skriver:

  Så är det här med! 🙂 Maten är nästan kall när det är dags att äta och min kille har i princip ätit upp när jag är klar. 🙂

  • Louise skriver:

   Ja exakt så är det, jag brukar hälla tillbaka allt i pannan ibland och värma på nytt, finns inget godare än riktigt varm mat. Men ibland tar hungern över 😉

 • Hahaha, jo tack, det där känns mer än väl igen. Ett tydligt tecken på att ett inlägg är på väg:)

  • Louise skriver:

   Precis, på nåt sätt får man ta tillfällena i akt när dem dyker upp. Många gånger blir det material till bloggen.

 • Jag känner så igen mig i det där också 🙂 Ibland får man höra både suck och stön från gäster som väntar på sin mat/efterrätt!

 • Ella skriver:

  På pricken så är det…! ”Är du klar snart” får man ju höra dygnet runt – haha. Fast fotograferandet är ju lika kul som själva bakandet/matlagandet 😉

  • Louise skriver:

   Det är samma Ella! Vilka roliga dagar vi hade på Bloggforum, fantastiskt arrangemang! Vad roligt med nya grejer, spännande. Hör absolut av dig 🙂 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)