Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Vad gör du med päron?

Foto: Björn Tesch

 För att ta tillvara av all frukt och smak från sensommaren kan man koka och lägga in den.
Inkokta päron är något som man kan smaksätta på väldigt olika sätt. Man kan koka dem i rött vin, portervin, vitt vin, i sockerlag och tillsätta massor av olika smaker som t ex kanel, kardemumma, vanilj, fläder…
Här har jag valt en av mina favoritsmaker, nämligen citron. Jag tycker detta lyfter upp efter måltiden och det är alltid fräscht med syra. För att laga receptet klicka här.

En kommentar till Vad gör du med päron?

 • Susanne skriver:

  Hej!
  Jag satt och funderade på ditt dillkött i bilen på vägen hem (kul liv?), men bestämde mig i vilket fall som helst för att stanna vid fiskaffären och köpa torskrygg för att leka lite med.
  Så googlade jag lite recept för inspiration, och hittade att DU hade en receptsida!
  Här kommer jag att tillbringa lite tid, kan jag säga…(kul liv nr 2?)
  Men jag gillade verkligen ditt sätt att laga mat i Sveriges Mästerkock… 😀
  Och jag missade dig med en dag på Smögens Havsbad när vi bodde där, och har förövrigt en bild på samma monsterbåt som du har(kul liv nr 3?). Den var tydligen från England.
  Ha det bäst!
  PS, jag HAR faktiskt ett kul liv…:)
  PS2, mina päron ligger oftast kvar på marken, men det kanske blir skillnad på det snart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)