Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

TV4 Nyhetsmorgon och fredagsmys

Från fredagens program i TV4 Nyhetsmorgon.

I fredags gästade jag TV4 Nyhetsmorgon och bjöd bland annat Steffo Törnqvist, Jenny Strömstedt, Bengt Frithiofsson och Camilla Läckberg på mina hembakade pizzor! Jag hade dukat upp ett väl tilltaget bord med läckra råvaror i studion där man fick välja sin egen fyllning. Ett roligt och socialt sätt att testa nya smaker och få barnen i fredags-mys-mood ;).

Självklart bjöd jag också på en dessert, efterrättsälskare som jag är. Här är ett bildsvep och lite klipp från morgonen och vill du laga mina pizzor hittar du receptet här.

Jenny Strömstedt och Steffo Törnqvist och lägger sista handen på pizzan och river över lite parmesanost, foto: Louise Johansson

S%C3%A5%20lyckas%20man%20med%20pizzadegen

Så lyckas du med pizzadegen, klipp från TV4.

Louise%20Johansson%20bjuder%20p%C3%A5%20pizzan

Jag bjuder programledarna Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist på pizza berättar om arbetet på min kommande kokbok.

S%C3%A5%20g%C3%B6r%20man%20egen%20tomats%C3%A5s%20och%20stenungsbakad%20pizza%20hemma

Jag tipsar om hur man enkelt kan göra sin egen tomatsås och hur man på ett fiffigt sätt kan göra stenungsbakad pizza hemma.

Fredagsmys%20med%20pizza%20och%20Camilla%20L%C3%A4ckberg,%20Louise%20Johansson%20och%20Bengt%20Fritihofsson

Fredagsmys med pizza tillsammans med Camilla Läckberg, _Bengt Frithifsson, Jenny Strömstedt och Steffo Thörnqvist, klipp från TV4.se

2 kommentarer till TV4 Nyhetsmorgon och fredagsmys

  • Tina skriver:

    Underbart. Som vanligt en liten lyckotår i ögat när jag tittar på dig,är så glad att det går så bra för dig;)

    • Louise skriver:

      Tack Tina vad glad jag blir! Alltid lika roligt att höra från dig 🙂 Hoppas du mår och har det bra. En stor kram till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)