Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

TV-inspelning – Kust och Hav

TV-inspelning Kust och hav

Igår stod jag framför kameran igen tillsammans med två eldsjälar som också värnar om vår västkustdelikatess – Sill! ”Kust och Hav” som TV-programmet heter kommer att sändas våren 2013 i TV4 och handlar i stora drag om havet.
I strålande solsken fick vi chansen att visa upp vår stolthet på Tjörn, nämligen Klädesholmen. Med kameran i ansiktet pratade vi sill, skrattade, var nervösa, njöt av Salt och Sills sillplanka (ett måste om du beger dig hit) och skålade i Grebbestads öl. En fantastiskt rolig dag på jobbet ;).

Sillplankan från Restaurang Salt och Sill, jag repeterar, ett måste om du åker hit! Foto: Louise Johansson

Sanna Hermansson från Salt och Sill innan tagning, foto: Louise Johansson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)