Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Tillbaka till 80- talet

Foto: Louise Johansson/Taste by Louise

Ibland är det roligt att kika tillbaka på matmodet som passerat genom åren. Många av de rätter som stod på bordet hemma hos folk var bland annat flygande Jacob, africana, quiche, rostbiff med potatissallad, cheesecake, plankstek, smördegsinbakad fläskfilé med potatisgratäng, räkcocktail och glace au four.
Har du något riktigt bra recepttips från 80- talet så mottages det väl :).
Här är en av mina höjdare! Fylld avokado med skagenröra, klicka här för att komma till receptet.

Smaklig spis! /Louise (fiffigt rim?)

 

3 kommentarer till Tillbaka till 80- talet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)