Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Tävling – Vinn ett knivset och en kökshandduk från Global

Var med och tävla om ett knivset från Global med tillhörande kökshandduk!

Tävlingen är avslutad! Rätt svar finner du längre ner i inlägget samt vem som kammade hem priset.

Det är fredag och många ska precis avsluta sin första arbetsvecka efter semestern. Vad passar inte bättre än att fira in helgen med en bloggtävling? Den här gången är det cleancut.se tillsammans med Sundqvist som står för fin fina priser. I potten ligger ett blänkande och sylvasst knivset från Global med tillhörande kökshanduk. Ja, du hörde rätt! I hela två veckor framöver har du på dig att vara med och tävla.

För att delta, maila in dina svar på följande tre frågor/påståenden till info@tastebylouise.com, tävlingsregelerna finner du längst ner i det här inlägget.

1) Jag fullkomligen älskar Globals knivar och har en favoritkniv i deras sortiment. Med just den här kniven kan jag åstadkomma stordåd i köket 😉 och jag har en förkärlek till dess design. På den aktuella knivens produktsida på cleancut.se har jag skrivit ett personligt omdöme om kniven. Med den ledtråden skall du gå in på cleancut.se och leta upp kniven och ange dess namn.

2. Gå in och ”gilla” cleancut.se på facebook.

3. Berätta kort om din bästa matupplevelse från den här sommaren. Det kan vara allt från en händelse till något som fick smaklökarna att jubla lite extra.

Tävlingen är avslutad, stort grattis till Fredrik Kronander som blev ägare till det nya knivsettet. Rätt svar och hans motivering lät:
1. Global G66
2. Fixat
3. Vi fick i år för oss att bygga en kombinerad brygga/altan vid den insjö i Småland där vi tillbringar våra somrar. Blev tyvärr många regniga och kalla dagar under arbetet som tog en vecka men lagom till invigningen kom till slut solen och värmen som på beställning. Snabbt fram med klotgrillen till bryggkanten och på med sjyssta hamburgare gjorda på högrev, halloumi  och diverse grönsaker. Som vanligt stoppade vi maten i stora, greppvänliga pitabröd tillsammans lite yoghurtsås och färsk koriander. Att slå sig ner på de breda trappstegen bredvid vattnet med burgaren i ena handen och ett glas rödvin i andra var sen en total njutning. Som pricken över i:et hade fru och barn dessutom plockat blåbär och gjort en smuldegspaj som avnjöts med vaniljglass i solnedgångens sken. Sommarlycka!

 

Lycka till alla!

*Tävlingen pågår t o m. den 24/8 2012. Vinnaren annonseras därefter i det här inlägget. Du måste vara medlem i Facebook och klicka gilla för att få delta i tävlingen. I potten ligger ett knivset från Global, G-55 och GS-38 samt en Handduk ”släng” från Global värde totalt cirka 2000 kr. Vinnaren utses av Louise Johansson och cleancut.se och beslutet kan ej överklagas.

7 kommentarer till Tävling – Vinn ett knivset och en kökshandduk från Global

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)