Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Tävla och vinn en stekpanna från Scanpan

Ny vecka! Och vad passar bättre än att inleda med en tävling? I potten ligger en riktigt fin och lyxig stekpanna från Scanpans serie CTX – många kockars absoluta favorit på marknaden. Det är J.A Sundqvist som sponsrar med denna skönhet som har en slimmad och minimalistisk design som verkligen är en klass för sig.
Stekpannan är värd cirka 1 395 kronor och allt du behöver göra för att delta är att svara på följande frågor i ett mail som skickas till info@tastebylouise.com (skriv ej i kommentarsfältet). Ledtrådar hittar ni på Sundqvists hemsida. Lycka till!

1. Vad heter den miljövänliga nonstick-beläggningen i CTX-serien?
2. Vilket årtal började Sundqvists historia?
3. Vilket recept lagar du helst på Taste by Louise?

PS. Gilla gärna Sundqvist och Taste by Louise på Facebook (Sundqvist och Taste by Louise), Twitter (@JA_Sundqvist och @tastbylouise) och Instagram (tastebylouise). DS.

*Tävlingen pågår t o m. 130923. En stekpanna, 28 cm, värd ca 1395 kronor från Scanpan, CTX från Sundqvist ligger i potten. Vinnaren utses av Taste by Louise och Sundqvist. Deras beslut kan ej överklagas

3 kommentarer till Tävla och vinn en stekpanna från Scanpan

  • Wolfgang Pannecke skriver:

    1 ”Ceramic Titanium Extreme”
    2 1963
    3 KRÄMIG RISONI MED BROCCOLI OCH GREMOLATA

  • Pelle Öhrn skriver:

    Beläggningen heter GreenTek.. Sundqvists historia redan 1963. Jag skulle helst laga PORTERMARINERAD HÖSTGRYTA MED KANTARELLER. Mycket eftersom jag älskar grytor men också för att det är svampsäsong. Bonus: Min sons fadder är älgjägare och brukar komma med lite härligt älgkött varje höst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)