Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Tävla och vinn köksartiklar värde 3000 kr

En kickstart på veckan får inledas med en tävling! Från och med idag till och med fredag har Taste by Louises läsare chansen att vinna valfria köksartiklar till ett värde av 3000 kr från RUM21. Tävlingsreglerna hittar du i bilden ovan. Varmt lycka till!

Tävlingen är avslutad, Stort grattis till Paola Allegrini som svarade:

1) 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg.
2) Italienska Guzzini är en favorit och jag köper alltid någon ny produkt varje gång jag är i Italien. Varför? Jo, jag förundras över enkelheten, designen, funktionaliteten och miljötänkandet. Guzzini har alltid haft en strävan att kombinera form & funktion, vilket deras motto ”designed to be used” tydligt visar. Att man sedan som kund kan känna sig trygg i att köpa plastprodukter är ett plus; de är tillverkade i giftfri och återvinningsbar plast. Det är också mycket spännande att de nu utvidgar sitt sortiment till att även innefatta hushållsmaskiner, t.ex. brödrost, mixer, espressomaskin etc. Företaget firar 100-årsjubileum i år, vilket nog är okänt för de flesta – ett företag med riktigt gamla anor, med andra ord, vilket i sig är värt att premiera. Jag saknar verkligen att kunna köpa Guzzini i Sverige, och jag är övertygad om att produkterna skulle tilltala svenska folket!

Guzzini – http://www.fratelliguzzini.com/en/contact.aspx

Rum 21’s motivering till Paola:
Guzzini är ett varumärke som vi själva inte skulle fått upp ögonen för, men som definitivt kompletterar vårt kökssortiment.

Paola har med känsla beskrivit Guzzini som ett varumärke som bringar glädje både i färg, kvalitet & Form! Vi gillar konceptet ”designed to be used” och ser framemot att få ta del av mer av Guzzinis ider och former till köket!

*Tävlingen pågår t o m. den 120521 till kl. 12.00. Köksartiklar till ett värde av 3000 kr ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren utses av Rum21.se och deras beslut kan ej överklagas. 

 

73 kommentarer till Tävla och vinn köksartiklar värde 3000 kr

 • Anneli skriver:

  Tävling i samarbete med RUM21.SE;

  1) Produkten du älskar är 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg.

  2) Om jag hade varit inköpare på RUM21.SE hade jag fått till ett samarbete med Leila så att jag fick sälja hennes underbara saker från Leilas General Store. Tror hennes sortiment skulle komplettera det redan underbara sortimentet RUM21 har.

  Mvh Anneli Jonsson

 • Glenn Brandebo skriver:

  5000 Mekanisk Hushållsvåg

  Som ett kaffefreak av rang, skulle jag gärna se Espresso/Latte/Cappucino tillbehör. Till exempel Espressogears utbud, men även porslin av högre kvalité, typ koppar från Cafélat eller dylikt.

 • Amanda skriver:

  1. 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg

  2. Jag skulle ta in lite söta förkläden att skydda kläderna med när du bakar, lagar mat. Både för barn och för vuxna. T ex Carolyn’s Kitchen. Underbara fina och man kan matcha med kökstextilier som handdukar, trasor och liknande.

 • Andrea Klintelius skriver:

  5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg

  Jag skulle ta in varumärket Rice för att man blir så fantastiskt glad av att ha deras färgstarka produkter i köket.

 • Niclas Palmqvist skriver:

  1: Du älskar 5000 Mekanisk hushållsvåg

  2: För mig handlar allt om kvalitet, funktion och bra resultat. Detta ställer krav på bra basverktyg i köket så som knivar, skärbrädor och kok/stek kärl. Så att komplettera med ett varumärke ja det måste bara bli Le Creuset finns idag inte bättre kokkärl för hemmabruk att uppbringa.

 • Camilla Sandmark skriver:

  Hej!
  Vilken härlig tävling!

  1. Svaret där är: 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg från Bengt Ek Design.

  2.För mig som boknörd var inte det så svårt…
  Kokböcker förstås!
  Många inspireras av härliga kokböcker och vill ha tips och konkreta råd. Själv är jag kokbokssamlare och tycker att en bra kokbok är lika häftig som den mest utrustade köksassistent… Jag tycker att en välsorterad köksbutik även ska ha en välsorterad bokhylla för att det går lite ”hand i hand”…
  Gärna lite mer ovanliga böcker blandat med storsäljare. Man ska kunna få lite spetskompetens och kanske även bra tips och rekommendationer på bra böcker från mästerkockar som dig!
  Var jag ansvarig på RUM21,så skulle jag ha ”månadens rekommendation” på en bok som någon känd kock eller matbloggare gillar och sälja den till specialpris just då…om möjligt.

 • Celina Lindgren skriver:

  1. 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg från Bengt Ek Design.
  2. Kitchen Aid sortimentet! Dom är användbara och bra maskiner i köket och dessutom en otroligt fin inredningsdetalj i varje kök som aldrig går ur tiden med sina olika varierande färger.

  Alla har minst en kitchen aid produkt i sin favoritfärg på sina önskelistor!!

 • Erik Bladström skriver:

  Hej!

  Jag håller med om det är en rolig tävling!

  1) svaret är Bengt Ek Designs 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg

  2)Eftersom ni är ett Boråsföretag så föreslår jag att man kanske kan beställa lite kockrockar som privatperson samt att man kan få sitt namn broderat. Antingen från Segers eller Fristad. Vilka drömmer inte om att ha sin egen kockrock när man står vid grillen! =)

 • Johanna Wahlberg skriver:

  1. 5000 Mekanisk Hushållsvåg är prylen som underlättar för dig i köket!

  2. Jag skulle ta in Bruka Design. Jag älskar deras prylar. Snygga, användbara och prisvärda och dom har produkter i alla kategorier, färger och former!

 • Johanna Wahlberg skriver:

  Hmm… Jag tror jag svarat en gång men hann trycka på skicka kommentar innan jag svarat på fråga 2. Här kommer mitt svar därför igen:

  1. 5000 Mekanisk Hushållsvåg är prylen som underlättar för dig i köket!

  2. Jag skulle ta in Bruka Design. Jag älskar deras prylar. Snygga, användbara och prisvärda och dom har produkter i alla kategorier, färger och former!

 • Maria M skriver:

  Produkten är:
  5000 mekanisk hushållsvåg 3kg!

  De produkter jag helst hos er vill se,
  är enkla bak-tillbehör från Lékué!
  Smidiga och unika och gör bakningen så lätt,
  Att de säljs på RUM21 är inte mer än rätt!

  Hoppas hoppas 😀

 • Hej!

  1) 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg.
  2) Jag skulle välja att ta in produkter från Le Creuset. Deras grytor är fantastiska att laga mat i och minigrytorna är perfekta för en middagsbjudning. Och så blir man glad av alla underbara färger förstås!

 • Linda skriver:

  denna skönhet har jag och det är såklart 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3, från Bengt Ek Design.
  http://www.rum21.se/sv/artiklar/5000-mekanisk-hushallsvag-3-kg.html

  Som kompletterande i sortimentet kan jag tycka något för barn och matlagning, har en dotter som älskar att vara med i köket men det är svårt att hitta en kniv som passar henne. Nu använder hon en liten fruktkniv från Anders Petter men jag tror något liknande jag bifogar i länken kan vara poppis http://www.amazon.com/Zyliss-31612-Lettuce-Knife-Green/dp/B002MQ3SOA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=home-garden&qid=1263684886&sr=8-1 Varför? Jo för att alla barn ska ha möjlighet att vara med i matlagningen från grunden, äben i skärandet =)

  här är en länk till; http://www.amazon.com/Curious-Chef-3-Piece-Nylon-Knife/dp/B002Q5YH9C

  tror knivarna heter kids kitchen knife

  gillar och delar såklart på facebook

 • Carina Ivarsson skriver:

  1, Bengt Eks 5000 Mekanisk hushållsvåg 3 kg
  2, skulle valt Jamie Olivers saker, speciellt knivarna tycker jag är sköna, snygga och bra.

 • Lovisa Davidsson skriver:

  1. Mekanisk hushållsvåg 5000 är den produkt som du älskar!
  2. Jag tycker att de skulle ta in Leila Lindholms nya härliga serie med produkter med skålar och fat för att komplettera den vackra maten som man kan laga med deras redskap som gör köksbestyren så mycket enklare.

 • Paola Allegrini skriver:

  1) 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg.
  2) Italienska Guzzini är en favorit och jag köper alltid någon ny produkt varje gång jag är i Italien. Varför? Jo, jag förundras över enkelheten, designen, funktionaliteten och miljötänkandet. Guzzini har alltid haft en strävan att kombinera form & funktion, vilket deras motto ”designed to be used” tydligt visar. Att man sedan som kund kan känna sig trygg i att köpa plastprodukter är ett plus; de är tillverkade i giftfri och återvinningsbar plast. Det är också mycket spännande att de nu utvidgar sitt sortiment till att även innefatta hushållsmaskiner, t.ex. brödrost, mixer, espressomaskin etc. Företaget firar 100-årsjubileum i år, vilket nog är okänt för de flesta – ett företag med riktigt gamla anor, med andra ord, vilket i sig är värt att premiera. Jag saknar verkligen att kunna köpa Guzzini i Sverige, och jag är övertygad om att produkterna skulle tilltala svenska folket!

 • Kaija Nilsson skriver:

  1. Du älskar 500 mekanisk hushållsvåg!
  2. Jag skulle välja Le Creuset..underbara grytor msd glada färger!

 • Ann-Britt skriver:

  Hej!
  1) 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg.

  2) Jag skulle välja att ta in produkter från Le Creuset. Deras grytor i färg och form är fantastiska att laga mat i och minigrytorna är perfekta för en middagsbjudning. Jag önskade mig minigrytor för många år sedan, nu har jag hittat dom i Sverige men det har varit svårt att få ihop antalet med dom färger jag vill ha. Alla verkar älska dom.

 • Mona Hedenberg skriver:

  5000 Mekanisk hushållsvåg gör att det blir som en dans i köket när man behöver måtta rätt. Rum21 Det låter Rätt! Jag hoppas nu på lite tur då bakningen i köket står på lur.

 • kerstin jonsson skriver:

  Hej!
  härligt att se rum21.se och att de har örsjö belysning.. från vår lilla by med sitt otroliga sortiment..

  1) 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg.

  2)jag skulle önska varumärket Sabartier – jag älskar deras knivar, riktigt fina och bra kvalite som håller om de tas om hand väl !

  mvh kerstin

 • Malin skriver:

  1. Du älskar retrovågen 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg

  2. Jag saknar Rosti´s fina saker i alla underbara färger. ”Zone” rostfria prylar till kök och badrum är beroendeframkallande. Så saknar jag kryddkvarnar med Peugotverk, de nya färgglada och supervassa knivar som kommit(glömt märket) och mer roliga små kökspryttlar/perfekta presenter såsom olivskedar etc. Jag saknar oxå roliga KOKBÖCKER.

 • Linda Jansson skriver:

  Produkten är…
  5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg

  Jag hade gärna sett att man tog in produkter från greengate och IB Laursen. Tycker att dom har sånna fina mönster och pastelliga färger som jag älskar. IB Laursens produkter tycker jag är väldigt tidlöst vackra och tillför så mycket bara genom att stå framme i ett fint lantligt kök. 🙂

 • Erika Skalman skriver:

  5000 Mekanisk Hushållsvåg är svaret på fråga nummer ett,
  vågen som väger allting exakt rätt,
  På fråga nummer två svarar jag KitchenAid hushållsmaskin,
  riktig klassiker och super fin,
  särskilt i färgen vit,
  som är mångas favorit,
  Hushållsmaskin av högsta kvalité,
  önskar många i sitt kök se,
  passar till rum21´s sortiment,
  av kvalitetsvaror är rum21 känt,
  sist men inte minst,
  tack för tävlingen med drömvinst!

 • Linda Hult skriver:

  1,5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg från Bengt Ek Design.

  2, Min favorit sysselsättning i köket är bakning och enligt mig är drottningen av bakning Leila så därav blir det mitt svar på frågan

  Linda

 • Björn dramsvik skriver:

  Den fina köksvågen 5000 Mekanisk av Bengt Ek snygg.

  Jag älskar rosti skålar, snygga, praktiska, härliga färger,kanon kvalité.
  Dom borde ni ha med.

 • Maggan Andersson skriver:

  1. 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg från Bengt Ek Design.
  2. wow tack vare dig har jag hittat en ny favoritsida och har inte hunnit gå igenom deras enorma sortiment,,,,verkar finnas allt,,,nästan,,,hihi

 • viktor hagström skriver:

  1) Den produkt du älskar är 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg.

  2) om jag skulle få ta in ett märke skulle nog det vara le creuset! Eftersom jag tycker dom är dom ända som säljer riktigt bra gjutjärnsgrytot till ett rimligt pris och dom har väldigt mycket annat färglatt som ger lite färg i köket.

 • Erica Martinsson skriver:

  1) Produkten du ÄLSKAR är 5000 Mekanisk Hushållsvåg (3 kg).

  2) Om jag var inköpare skulle jag satsa på att ta in fler textiler till sortimentet. Det skulle vara allt ifrån förkläden,”kökskläder”,dukar,till gardiner.
  Vi tillbringar så mkt tid i våra kök, så det behövs ett större utbud i textiler för att det skall bli så personligt det bara kan bli!

  Detta skulle gör RUM21 till en ännu bättre sajt.

  /Erica M

 • kicki kronborg skriver:

  5000 Mekanisk Hushållsvåg

  Själv älskar jag dansk design och Fredericia Furniture hade jag tagit in mer utav 🙂

  kram
  kicki

 • Åsa Ullström skriver:

  Jag tror att du gillar 5000 mekanisk hushållsvåg

  2)Varför inte köksattiraljer från kompletta kök som Puustelli, Kvik, Ikea osv..kan ge inspiration till alla köksprylar tror jag och skapa ideer och bilder till köket…

 • Mia skriver:

  1. 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg. Skitsnygg!
  2. Svår fråga, de har ju det mesta! Men jag är förtjust i Ib Laursen´s porslin, så gärna det i sortimentet! Kan riktigt se en sommarfika i trädgården med romantiska koppar o fat framför mig 🙂

 • Emma Eriksson skriver:

  1. 5000 Mekanisk Hushållsvåg (3 kg)
  2. Danska Bodum har så otroligt snygga och framför allt funktionella prylar så det hade jag tagit in ögonaböj. Är överlag svag för dansk design så jag kan inte låta bli att ta med härliga RICE också 🙂

 • Cathrin skriver:

  1 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg från Bengt Ek.
  2 Le Creuset, utan tvekan! Underbara grytor, skålar, formar.. De skulle passa perfekt här.

 • Lise skriver:

  Kul tävling och fantastisk webshop!
  Här kommer mina svar:
  1.5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg från Bengt Ek Design
  2. Jag skulle ta in Crock Pot en gryta för långlagning. Tänk att sätta på maten på morgonen innan man går till jobbet och mötas av dofterna av nylagat när man kommer hem på kvällen – och middagen är klar!

 • Regine Ahl-Lindström skriver:

  1.5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg från Bengt Ek Design
  2.Dom har mycket i produktväg men jag skulle kunna tänka mej att någon okänd (kan vara en ”vanlig Svensson”) men bra idéer och produkter kan visa sej.

 • Susanna Johanson skriver:

  1- 5000 mekanisk hushållsvåg 3kg
  2- kitchen aid i härliga färger och matchande tillbehör så som formar och d
  Grytunderlägg och kökshanddukar

  Tack för en inspererande tävling!

 • Jenny-Ann Höij skriver:

  1. 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg från Bengt Ek
  2. Scanpan har ett slipat sortiment. Deras knivar är minst sagt vassa i både utförande, färg och funktion. Läckra produkter som perfekta färgklickar i det stilrena hemmet a la Rum21. Gärna en A2 i andra änden av rummet!

 • Jenny Persson skriver:

  1. Det är 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg som du fullkomligt älskar.

  2. Fransmännen har det som huset behöver, för alla som vill lyckas med Cordon Bleu:er. Le Creuset skulle Rum21.se förgylla, så med dessa grytor skulle jag som inköpare lagret fylla.

 • 1. Svaret är: 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg från Bengt Ek Design.

  2. Kitchen Aid såklart. En kvalitets hushållsmaskin med många tillbehör och många andvändningsområden.

  Håller nu mina tummar!

 • 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg är prylen du älskar och jag skulle ta in hushållsmaskiner från norska Wilfa, de har en hel del riktigt bra prylar.

  Klart man är med och tävlar, ett Borås-företag måste jag ju visa min support för… 🙂

 • Petra Hilldén skriver:

  Jag skulle ta in Konstig Design med deras underbara handdukar,skärbrädor och grytunderlägg,superfina!!
  Och Mr´s Murphys läckra sortiment av skärbrädor och grytunderlägg..:)

  • Petra Hilldén skriver:

   Glömde svara på frågan,hoppas det inte är försent bara!5000 mekanisk hushållsvåg,3 kg…Mvh Petra

 • Magnus Sjöberg skriver:

  1. Det är vågen #5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg# från Bengt Ek Design.

  2. Jag hade velat att när man har ett så bra kökssortiment att man även hade en mindre avdelning för kokböcker, för inspiration att klicka med hem. Skulle vilja se ett mindre utval men med mat/recept som återspeglar den typen av varor som rum21 säljer, mer stilrent.

 • Katarina skriver:

  1. 5000 Mekanisk Hushållsvåg

  2. Jag tycker så mycket om danska märket Herstal som är modernt, enkel design som passar ert koncept inom kök. Finns även snygg belysning. Kul att upptäcka en ny hemsida att shoppa på 🙂

 • Andreas Wennborg skriver:

  1. 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg Bengt Ek Design.
  2. Silikonformar som tåler värme. Lätta att göra glass, parfait, pannacotta småbröd m.m. i läckrt format hade varit supertrvligt!

 • patricia skriver:

  1) 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg

  2) Leilas köksartiklar

 • Marcus skriver:

  5000 Mekanisk Hushållsvåg

  Globalknivar givetvis!
  En köksbutik utan Global är som ett kök utan spis 🙂

 • Elise Brankell skriver:

  Hej,

  1)Bengt Ek Designs 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg

  2)Jag tycker att just en bra och smidig våg är svår att få tag på och jag har testat flera usla, opålitliga och ohållbara. Så, jag skulle faktiskt säga just lite olika typer av vågar!

  En bra våg är viktig för mig inte bara i köket,utan även för att väga mina kattungar…jag föder upp Maine Coon. 🙂

  Mvh
  Elise

 • 1) 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg.
  2)Skulle vilja ha in lite härligt pastellfärgat porslin från IB Laursen och Gerbera eller Leila lindholm. Grytor från Le Cresuet.

 • Anna Lundkvist skriver:

  1. 5000 Mekanisk hushållsvåg 3 kg

  2. Kokböcker – älskar kokböcker och man får mängder med inspiration när man läser det. Passar väl alldeles utmärkt till övriga sortimentet!

 • Ann skriver:

  1. Den snygga 5000 Mekanisk hushållsvåg 3 kg!

  2. Ni har så fantastiskt snygga o roliga glas så Mateusporslin i alla ljuvliga färger eller/och Bruka designs tallrikar o assietter som passar så bra ihop med dem men är snällare mot plånboken.

 • Susan skriver:

  1. Rätt svar är 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg från Bengt Ek Design!
  2. Jag älskar Gerbera’s underbara formar. Global köksknivar är en gåva från kockguden!
  = )

 • 1) 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg.
  2) Något jag har saknat när jag bakar tårtbottnar är bakformar med hög kant, så varför inte köpa in just detta? Det finns runda bakformar med hög kant från Fat Daddio (Sök på Fat Daddio’s Aluminum Round Cake Pan) och det finns smidiga set med fler också om man vill göra våningstårtor till exempel.

 • Margoth Östman skriver:

  Svar : 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 Kg.
  På fråga 2 skulle jag nog önska kokböcker.

 • Kiki Andersson skriver:

  Hej Louise!

  1 ) Du älskar den snygga ’5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg’.

  2 ) ’Le Creuset’.
  För att deras produkter har hög kvalitet, är fantastiska att laga mat i, glada fina färger <3.

  Trevlig helg!

 • Kaj Barkö skriver:

  1. Mekanisk hushållsvåg 5000 är den produkt som du älskar!

  2. Det görs mycket fint porslin på Sri Lanka av Dankotuwa Porcelain, till ett mycket bra pris. Det skulle vara trevligt om det gick att köpa i Sverige. Kanske med ”Louise” design…

 • Ewa Backlund skriver:

  5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg från Bengt Ek Design.

  Kitchen Aid alltid i tiden. En modern,klassisk snygg hushållsmaskin med många användningsområden.

 • Göran Flink Joles skriver:

  1Mekanisk hushållsvåg 5000
  2 Artiklar från Le Creueset och kokböcker gärna internationella klassiker.

 • annika wahlberg skriver:

  1 mekanisk hushållsvåg 5000
  2 Le Creusets artiklar

 • annika wahlberg skriver:

  1 mekanisk hushållsvåg 5000 3kg
  2 Le creusets artiklar

 • annika wahlberg skriver:

  se ovan

 • anette eriksson skriver:

  1: 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg

  2: Landmann hör sommaren till, när köket flyttar ut och det är dags för grill

 • Jenny-Anne Johansson skriver:

  Svaret är: 5000 Mekanisk Hushållsvåg av Bengt Ek. Jag gillar produkter från Le creuset och jag skulle köpa in deras grytor eftersom produkten är genomtänkt och uppfyller flera krav som jag anser som viktiga. De passar således in i det moderna köket. De tål att stå i ugnen. Det tunga locket sluter tätt och bevarar matens saft och smak under matlagningen. Den emaljerade ytan hindrar maten från att bränna fast. Bakterier och smakämnen tränger inte igenom och den är enkel att rengöra, vilket jag tycker är praktiskt. De finns dessutom i flera färger.

 • Catina skriver:

  1) 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg
  2) Danska Scanpan – grym kvalité!

 • Therese Nilsson skriver:

  1/ 5000 Mekanisk Hushållsvåg
  2/ Ofelias hus. Söta örtkrukor och korgar till färska grönsaker!!

 • Maria skriver:

  1) 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg
  2)Scanpan ett märke jag själv nyss upptäckt som jag gärna vill se mer av!
  Vem kan motstå deras färgglada knivar? 🙂

 • anette carlsson skriver:

  1. 5000 Mekanisk hushållsvåg.

  2. Jag har länge saknat en större pall till barn som en lång så barn kan med och baka och laga mat och att de kan vara med en längre bit utan att jag behöver flytta stolen. Jag tycker det vore en bra present både till barn och föräldrar. Pallen vore toppen att få i 1 års present eller i dop present. Jag flyttar stolen varje gång ett nytt bakmoment ska göras och varje gång är jag rädd att tappa pallen. Skulle vara underbar i olika klara vackra färger eller i gammaldags stil.

  Anette Carlsson

 • Viktoria skriver:

  1. 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg
  2. Det flesta av mina favoriter finns redan hos Rum21 :-)! Dock saknar jag Lékué. De har fantastiska formar i silikon där man exempelvis kan göra hjärtan i 3D. Detta tycker jag skulle vara ett perfekt komplement till era bakprodukter. 3D-hjärtat kan även användas som bordsdekoration.
  http://dahlarna.blogg.se/2012/february/gjutform-i-3d.html

  Med ett presentkort på 3000 kr jag många av mina önskedrömmar skulle uppfylla,
  vi då varje vardag & helg här hemma kan matbordet & köket förgylla!

 • Jennie Lewis skriver:

  1) 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg
  2) Jag tycker att ni i erat befintliga sortiment skulle få in Scanpans produkter! Super bra kvalitet både på grytor och pannor, men det jag helst skulle vilja se i erat sortiment ar deras underbara nya knivserie som
  är super bra!
  Jag skulle även tycka det skulle vara oerhört intressant med en helt ny kategori – Smycken!
  Och inte vilka smycken som helst, men anolunda lite udda kvalitets smycken som dessutom inte är allt for dyra,!
  Jag skulle bla föresla Nina’s som är otroligt fina svensk tillverkade smycken med hjärta och själ i! Det tror jag skulle komplementera era andra produkter super fint!

  http://home.koping.net/nina/konsument/nina-smycken_sid_1.htm

 • VS - Anna skriver:

  1. 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg (så snygg!).
  2. Jag har nyligen upptäckt MAC Kid kökskniv som är helt fantastisk så knivar från MAC är mitt förslag. (www.vikingsun.se)

  Hoppas du får en härlig vårvecka!
  //Anna

 • Henrik Bergkvist skriver:

  1 ) 5000 Mekanisk Hushållsvåg 3 kg.

  2 ) Profboards skräbrädor, men utbytbara skivor (från TV-programmet Anne Mat). Lätthanterade, mycket hygienska, smarta, snygga. Bäst, helt enkelt!

 • Paola Allegrini skriver:

  ÅH, vilken fantastisk vinst. Jag blir SÅ GLAD. Tack så hemskt mycket 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)