Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Tävla och vinn ett salt- och pepparkvarnset från Zassenhaus

Tävla och vinn ett salt- och pepparkvarnset från Zazzenhaus, foto: sundqvist.se

Idag är det många som drar ur kontakten, sätter på sig solhatten och firar semester! Vad passar bättre än hylla dagen lite extra med en tävling? Från och med idag till och med nästa söndag har du chansen att vinna ett salt- och pepparkvarnset i serien Hamburg från Zassenhaus, J.A. Sundqvist. Du får välja färg helt själv, vad som passar i ditt kök. Mest fantastiskt med kvarnarna är att de till och med kan mala grus – Rolls Royce på marknaden helt enkelt.

För att delta behöver du:
1. Maila din bästa matbild som beskriver sommar till info@tastebylouise.com, skriv sommartävling i ämnesraden (vinnande bilden publiceras senare i ett enskilt inlägg).
2. Gilla och dela tävlingen på min facebooksida.

Lycka till!

*Tävlingen pågår t o m. den 8/7 2012. Vinnaren annonseras därefter i ett enskilt inlägg på tastebylouise.com med sin bästa inskickade matbild som beskriver sommar. Du måste vara medlem i Facebook och klicka like för att få delta i tävlingen. I potten ligger ett salt- och pepperkvarnset i serien Hamburg 18 cm, från Zassenhaus, J.A. Sundqvist, värde ca 1200 kr. Vinnaren utses av Louise Johansson och beslutet kan ej överklagas.

En kommentar till Tävla och vinn ett salt- och pepparkvarnset från Zassenhaus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)