Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Tävla och vinn en lyxig vinöppnare och en ishink!

Vinöppnare och ishink från Pulltex, J.A. Sundqvist

Ny vecka innebär ny tävling! Vad passar bättre än att tävla ut en kylande ishink i färgen lemon och en lyxig vinöppnare i grafit, båda från Pulltex, i sommarvärmen som råder. Från och med idag och en vecka framåt har du chansen att kamma hem dryckeskittet. Ishinken håller sommarens viner välkylda och öppnaren är alla proffs favorit. Det enda som krävs för att delta är att ”gilla” min facebooksida och ”dela” inlägget om tävlingen som ligger där. Lycka till!

Ishink i färgen lemon från Pulltex.

Vinöppnare i grafit från Pulltex.

Grattis Wolfgang Pannecke till vinsten!
Tävlingen är avslutad!
Tävlingen pågår t.om den 4/6 2012, i potten finns en ishink i färgen lemon och en vinöppnare i grafit från Pulltex värde ca 700 kr. Vinnaren dras via lottning och annonseras därefter i detta inlägg. Du måste vara 18 år för att delta i tävlingen. Ev vinstskatt betalas av vinnaren som utses av Louise Johansson.

34 kommentarer till Tävla och vinn en lyxig vinöppnare och en ishink!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)