Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Tävla och vinn en gjutjärnsgryta från Chasseur


Tävla och vinn en gjutjärnsgryta från Chasseur, foto: sundqvist.se

Jag firar att min matblogg ”Taste by Louise” har fått en ny design och då passar väl inget bättre än en tävling?
Det är höst och grytorna står säkerligen redan och småputtrar på spisarna ute i stugorna. För att få bästa resultat och den mest gedigna känsla när du lagar dessa underbara sköt-sig-själv-rätter tycker jag man ska använda sig av en gjutjärnsgryta. Så i potten ligger en fransk gryta av helgjuten kärlek från Chasseur. Du har två veckor på dig från och med idag att vara med och tävla.

Lätt som en plätt deltar du genom att göra följande:

1. Gå in och gilla Taste by Louise  på Facebook.
2. Chasseurs grytor fungerar lika bra att använda på spisen som i ugnen, upp till hur många graders ugnsvärme tål grytan? Maila svaret till info@tastebylouise.com.
3. Motivera varför just du ska vinna denna gryta. Maila in ditt svar till info@tastebylouise.com.

Lycka till!

Tävlingen är avslutad – stort grattis till Erika Skalman!
Som svarade följande:
1. Gillat sidan
2. Grytan tål upp till 220 graders ugnsvärme
3. Motivering:
”Minnen från matlagning från min mor,
saknaden av hennes mat är stor,
nu har jag egna barn och jag är mamma,
till min familj önskar jag ge det samma.
Många härliga minnen,
mat som retar alla sinnen!
Med hjälp av gjutjärnsgryta av högsta kvalité,
skulle mina soppor, grytor och stekar bli succé.
Jag har önskat mig en gjutjärnsgryta i flera år,
men en gammal kastrull på min häll står.
Av underbara smaker vill jag njuta,
laga magnifik mat i en gjutjärnsgryta!”

*Tävlingen pågår t o m. den 9/10 2012. Vinnaren annonseras därefter i det här inlägget. Du måste vara medlem i Facebook och klicka gilla för att få delta i tävlingen. I potten ligger en röd, rund gjutjärnsgryta från Chasseur som rymmer 4 liter, 24 cm i diameter till ett värde av 1395 kr. Vinnaren utses av Louise Johansson och J.A Sundqvist och beslutet kan ej överklagas.

17 kommentarer till Tävla och vinn en gjutjärnsgryta från Chasseur

 • Sussi Hägg skriver:

  Grytan tål upp till 220 grader ugnsvärme
  Skulle gärna vilja ha en gryta till så jag kan laga mat till alla mina 5 barn med respektive o barnbarn…
  Då har jag ju 2 grytor 😉

 • Tomas Karlsson skriver:

  Hei Louise

  Grytan tåler opp til 220 grader.

  Nice side. Ska besök denne litt oftare i framtiden.

  Klem

 • Mia skriver:

  Hej!

  1. Jag har varit inne och gillat din sida på facebook =)
  2. Chasseurs Grytor klarar upp 220 graders värme i ugnen.
  3. Jag fullkomligt älskar långkok, men har inte fått tummen ur för att köpa en gryta som egentligen passar för det, utan jag kör på mina gamla IKEA-kastruller. Jag tror både min matlagning och maten den själv skulle få sig ett lyft med en sådan gryta i stället! =)

 • Eva-Lena Andersson skriver:

  En gryta från Chasseur skulle vara perfekt att laga stora goda grytor i när min stora familj med döttrar, svärsöner och barnbarn kommer på besök, vi brukar äta och umgås i timmar stora som små. Nu på hösten fyller vi gärna grytan med älg eller nöt, rotsaker från trädgården och svamp från skogen.

 • Annika skriver:

  Hej
  Grytan tål 220 graders värme.
  Har ingen stor bra gyrta i mitt kök men skulle behöva för jag älskar att äta grytor skulle vilja lära mej laga dessa ockaså.

 • Helene skriver:

  Hej!!

  Gillat din härliga inspirerande sida på fb, roligt att se utvecklingen ( har följt dej sen mästerkock hihi…)
  Chasseurs gryta kan man ha i ugnen upp till 220 graders värme, åh den grytan skulle passa helt suveränt in i mitt nya kök som går i lila… Men har aldrig någon tur i tävllingar så jag chansar igen på din sida…..

  Lycka till även i fortsättningen, Louise…

  // Heléne

 • annika gustafsson skriver:

  Hej! Den fina grytan klarar 220 grader. Jag tycker jag är en värdig vinnare av grytan efter detta citat av min femårige son ” pappa, berätta inte för någon vilken god mat mamma lagar, då kan ju vem som helst komma å gifta sig med henne;-) ”

 • Jenny Falkman skriver:

  Jag gillar & delar din sida på fb. Chasseurs grytor klarar upp till 220 graders värme i ugnen. Skulle älska att få överraska min mamma med en Chasseur gryta i julklapp:)

 • Vilken rolig tävling Louise!
  Jag har flera sådana grytor och de är verkligen de bästa!
  Jag delar vidare tävlingen i min blogg http://inredningshjalpen.com

  Kram Mrs G

 • Ulrika Skogstad skriver:

  Grytan verkar suverän! Tål ju 220 graders ugnsvärme! Jag älskar att laga stora matportionet, långkok, m.m

 • Pingback: Gjutjärnsgryta! | Inredningshjälpen

 • Cathrin skriver:

  Jag gillar redan sidan på FB, så klart. 🙂
  Grytan tål 220 graders ugnsvärme.

  Jag vill överraska min tjejkompis som precis blivit singel och ska flytta till sin första egna lägenhet med sina två små barn! Hoppas på tur. Och att jag i så fall kommer att bli bjuden på många goda grytor av henne i höst! 🙂

 • Jennie skriver:

  Grytan tål 220 grader i ugnen. Snygg som tusan är den också! Har nu en massa älgkött i frysen, så det hade varit perfekt att testa massa nya grytor med denna och bjuda mina nära o kära på.

 • Sören Andersson skriver:

  Hejsan, nu är det gillat, mailat svaret på frågan. / Sören

 • Kerstin Ågren skriver:

  Gillat och klart! Mailat svar på frågan!
  Hoppas på tur!
  Kerstin

 • Anneli zacharoff skriver:

  Dessa tål 220 grader 🙂

  Denna skulle ja vilja ge till min mamma som alltid ställer upp på alla <3

 • ingela johansson skriver:

  Grytan tål 220 grader i ugn. Gav min gjutjärnsgryta till min dotter och nu saknar jag den oerhört mycket. Hoppas på tur:)Ingela

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)