Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Stockholm Food District

På fredag slår portarna upp för Stockholm Food District i Sturegallerian – en två veckors lång matfest som pågår mellan 25 april och 11 maj.

Jag kommer att åka upp från Göteborg och laga och bjuda på mat, prata knivar tillsammans med Sundqvist, signera min kokbok ”Taste by Louise”, träffa folk, smaka på mat, insupa inspiration och rapportera från mässan.
Årets kalendarium är storslaget och jag är så glad över att få vara en del av hyllningen till Sveriges mat och dryck! Vi ses väl?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)