Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Snyggt för köket

Foto: Styling Mari Holm via Westerlund Fröling och Trendenser

Jag kikade in hos en bloggkollega, Frida Berglund som har Trendenser och hittade den här fina bilden. Vad snyggt man kan göra med enkelhet för att få en personlig touch i köket. Det ända som man behöver göra är att texta snyggt, så känns det nästan som att man har gjort en alldeles egen olja.

Snygga flaskor och snygg bild helt enkelt. Jag blir inspirerad 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)