Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Sneak peak från helgen

Gratinerad camembert med hasselnötter, honung och fikon, foto: Louise Johansson

När jag inte står bakom grytorna så gillar jag att spela golf! Därför bestod helgen bland annat av att spela brallorna av familjen och släkten i en intern golftävling. Inom parnetes så gjorde jag det också ;).
Efter att vi slukat solens sensommarstrålar på golfbanan avslutade vi med dunder- och brakmiddag hemma hos oss. Här är en liten sneak peak på vad som bjöds. Håll till godo :).

Rosastekt lamm med fetaost och fikonbalsamico, foto: Louise Johansson

Lågtempererad lax med parmesanost och rostade pinjenötter, foto: Louise Johansson

God dryck signerad Mathias Dahlgren - St Eriks nr. 1, finns i beställningssortimentet på Systembolaget, foto: Louise Johansson

Citrontarte med italiensk maräng, foto: Louise Johansson

Segerpokalen som jag kammade hem tillsammans med mitt lag 🙂

2 kommentarer till Sneak peak från helgen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)