Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Smögen


Det har varit lite dåligt med inlägg det senaste. Delvis har det hänt jättemycket denna veckan och samtidigt inträffar den katastrofala händelsen i Oslo. Jag känner stort medlidande till alla människor som är drabbade – Det är helt ofattbart, tomt och ohyggligt sorgligt.


Jag var och besökte Smögens havsbad i veckan. Vi hade dukat upp en stor grillbuffé med massor av goda tillbehör. Solen lyckades pricka in en av de två dagarna perfekt. Att få stå och grilla, lyssna på livemusik och prata med underbara gäster en kväll i juli när solen går ner bland klipporna är oslagbart. Tack för två underbara dagar :).

Ett varv på Smögen-bryggan hann jag med! Mer bohusländsk sommar får man leta efter.


En tur på havet blev det också – Några stopp blev bland annat på Bohus-Malmön, Stora- och Lilla Kornö och återigen Smögen.

Ni tror helt fel! Det är ingen färja utan en ren privatägd båt. Vilket lyx-vrål-åk, har aldrig sett något liknande. Man kan ju bara föreställa sig om den är så här glammig och lyxig utanpå, hur den är på insidan.

Här är jag med en urblåst båt-frilla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)