Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Smaka på Mästerkockarnas fiskgryta

Imorgon lagar jag och Pernilla Elmquist (en riktig mästerkockduo) fiskgryta på Gustav Adolfs torg i Göteborg! Det är vårt bidrag till musikhjälpen 2011 och vi finns på plats i mattältet som drivs av Tareq Taylor runt 13-tiden.

Årets Musikhjälp går till flickors utbildning runt om i världen och vill du ge ett bidrag kan du titta in på MUSIKHJÄLPEN och se hur du kan göra.

Känner du för en god och värmande lunch i julhandeln så måste du komma och smaka på ”Mästerkockarnas fiskgryta”. Receptet finns givetvis på plats.

Vi tackar SalmaLaxCity Gross och Hälsö fisk för fantastiskt läckra råvaror.

Varmt välkomna önskar Louise&Pernilla 🙂

2 kommentarer till Smaka på Mästerkockarnas fiskgryta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)