Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Släng butikernas såser i väggen

Rabarber- och jordgubbspaj med fläder- och vaniljsås, foto: Louise Johansson

Jag kunde inte motstå att köpa de första svenska och färska jordgubbarna häromdagen. Med en trave rabarber förenade jag de röda bären i form av en smulpaj som jag serverade tillsammans med en dessertsås som kallas ”råkräm”. Vilken kan översättas till ungefär snabblagad vaniljsås. Jag är inte riktigt kompis med ordet ”råkräm”, det klingar inte lika högt som fläder- och vaniljsås tycker jag. Ett av de bästa påfunden som skapats. En hemgjord vaniljsås gjord på riktiga och äkta råvaror som tillagas på 10 minuter. Släng butikernas halvfabrikata såser i väggen och tillaga den här efterrättssåsen nästa gång du bjuder på paj.

5 kommentarer till Släng butikernas såser i väggen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)