Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Sillrecept för julbordet

Foto: Louise Johansson/Taste by Louise

Under förra veckan har jag fått förfrågning på om jag kan publicera mitt sillrecept som jag tävlade med i Västsveriges julsill 2011. Jag blev framröstad av folket till en andra plats, vilket jag är jättestolt över. Roligt att så många trodde på min sill :).
Nå väl, känner du för att laga något lite annorlunda och enkelt på julbordet ska du laga just det här sillreceptet. Hej så länge från Louise!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)