Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Semlepremiär – där satt den!

Igår slog jag på stort och intog den första semlan. Så gott! =)
Jag är en riktig gottegris och äter nästan hellre bullar och kakor än mat.
Såg att fettisdagen infaller inte förrän den 8:e mars i år, det är ett tag kvar. Lite underligt att konditorierna har premiär redan på annandagen.
Ska fundera på vad drömsemlan har för fyllning, ska lura på något gott och återkommer med recept och bild.
Förresten, har du något tips på en bra fyllning, deg eller annat semletrix, så kom gärna med förslag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)