Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Semlecravings!


Foto: Louise Johansson/Taste by Louise

Efter att jag bakade och fotade de här godbitarna har jag verkligen haft semlecravings! Ett enormt sug efter mandelmassa med flufflig vispgrädde i en saftig vetebulle. På tisdag den 21 mars är det åter dax för årets stora semledag! En fest som måste firas med pompa och ståt. Inte sant? Hur många tänker du sätta i dig?

Jag har laborerat med olika recept på vetedeg och kommit fram till mitt egna bästa resultat. Inga krusiduller egentligen. Jag har rumstempererat smör istället för smält och kall mjölk. Jäsningen ordnar sig ändå, tro mig. Så är du nu rastlös i helgen så baka detta, då ligger du på plus hos nära och kära 😉 och kan mumsa i snöyran som råder (i alla fall på Västkusten).

3 kommentarer till Semlecravings!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)