Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Röda och spröda rabarber

Rabarber, foto: Louise Johansson

Vintern rasat ut bland våra fjällar! (Trots att det snöade här på Västkusten i natt.) Jag köpte på mig ett par kilo rabarber i helgen som jag satte i mig alldeles själv… Nej, det gjorde jag inte. Men jag tror att jag blivit kär i dessa röda och spröda stjälkar och inte minst våren. Nu säger jag hej då för ett tag framöver till rotfrukter, mörker, grytor, viltkött, svamp och enbär och välkomnar primörer, ljus, lammkött, färg och örter. U n d e r b a r t!

Om ni undrar vart jag hållit hus de senaste dagarna, eftersom det varit ovanligt tyst här på bloggen så har jag under helgen lagat mat på scen under bomässan i Vänersborg som lockade totalt 12 000 besökare! Jag var inbjuden för att inspirera med min matlagning varav bland annat rabarberkilona kom in i bilden. Jag kokade bland annat min ”Rabarbersoppa med vit chokladmousse och söta smulor” samt den mest lagade rätten från min kokbok, ”Smarrig fiskgryta”. Tack för en mycket trevlig helg alla glada och sprudlande människor som jag träffade, hoppas vi ses igen :).

"Rabarbersoppa med vit chokladmousse och söta smulor" samt "Smarrig fiskgryta" ur kokboken "Taste by Louise", foto: Ingvar Eriksson

Rabarber, foto: Louise Johansson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)