Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Rekvisitaletande

Sommarbål, foto: Wolfgang Kleinschmidt för tidningen Gourmet

Vilken jag-tror-jag-spricker-av-lycka-helg det har varit! God mat, kort-weekend i Halmstad, golf, grillning, målning. Allt på ett bräde.
Solskenet och värmen skrämmer mig dock lite, nu går det så där fort, vips är maj borta och sommaren är här på riktigt. Nu gäller det att njuta!

Jag håller för tillfället på leta runt efter rekvisita till min nya kokbok. På ett bananskal halkade jag in hos en väldigt känd matfotograf, Wolfgang Kleinschmidt och hittade den förtjusande jordgubbsbålsdrinken. Det finns fler magiska bilder att frossa i. Tänk om man  bara kunde få smaka en ynka liten droppe av den läskande drycken i kristallskålen. Jag får helt enkelt ta saken i egna händer och tillverka min egen sommabål. Skål för en ny vecka som inleds med rejält mycket solsken!

Vet du någon som innehar fin rekvisita för matfotografering får du gärna tipsa nedan :).

2 kommentarer till Rekvisitaletande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)