Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Recept, styling, plåtning

Ägg, fjädrar, snören, lamm, lax, sill, choklad! Det smakar påsk i mitt kök. Igår hade jag en riktigt rolig matlagardag. Nya recept är skapade för Ica kurirens påsknummer som ja, kommer ut i påsk.

Är det något som jag verkligen älskar med mitt jobb så är det att ta fram recept och styla och lägga upp mat för plåtning. Jag arbetade med en otroligt duktig fotgraf igår, Åsa Dahlgren. Här är några bilder som jag själv tagit och som ger en hint på vad som bjuds i tidningen.


Lamm – Ett måste på påskbordet!
Lite rekvisita som är extremt enkel och snygg tycker jag. Bara lite snören i olika dova naturfärger som jag snurrat runt ägg.
 Min påsktårta med syndig choklad såklart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)