Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Recept och omslagsbild till Icakuriren


Så här ser veckans omslag ut av Icakuriren där jag har varit med och skapat recept för skaldjurssäsongen. 

I veckans nummer av Icakuriren har jag skapat färska recept på vad man kan laga i dessa skaldjurstider. Jag blev otroligt glad när jag såg att en av receptbilderna hamnade på omslaget! Det är lite av ett drömscenario när man håller på att skapa och styla bilder.
Missa inte att haffa ditt nummer och ta del av mina recept där jag bjuder på allt från hummersoppa med äpple och hasselnötter, nya tillbehör till skaldjursskivan, minibrushettas med räkor och saffransaioli, gratinerade havskräftor och en kärleksrörd risotto med musslor och tomat.
Nedan bjuder jag på lite smakprover som jag tog med min egen kamera under dagen. Alltid lika roligt och häftigt att se sina recept med bilder i tryck :).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)