Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Potatisgratäng – en höjdare

Fotot: Louise Johansson/Taste by Louise

Efter att jag publicerade att jag lagade klassikers som ”toast Skagen”, ”potatisgratäng med oxfilé och bearnaise” och min cheesecake från kokboken i lördags blev detta en höjdare. Många ville ha mitt potatisgratängrecept och frågorna var många om hur man lyckas med den perfekta smaken, konsistensen och det krispiga täcket.

För mig som hela tiden försöker utforska nya smaker och recept blev detta som en ”aha-upplevelse” att potatisgratängen var så eftertraktad. Många klassiska rätter ska man inte ge sig in och peta i eftersom de flesta redan har sina guldrecept. Därför blev det extra roligt och en ”trigger” för mig att dela med mig av mitt
”to die for” potatisgratäng-recept :).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)