Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Passion för mat


Foto: via passionformat.se

På fredag slår dörrarna upp för Göteborgs stora matmässa – Passion för mat!
Årets tema är ”ta vara på råvaran” och jag kommer att djupdyka i ämnet när jag står på scen i köksskolan och lagar mat från min kommande kokbok.

Jag skulle säga att mässan är årets stora mathappening i Göteborg. Om du har vägarna förbi eller inga planer för helgen ännu så tycker jag att du ska komma. Ostar, vin, avsmakningsmeny, de bästa råvarorna, kvalitativa redskap, köksskolan och massor av matentusiaster. De är några ord som jag associerar med mässan. En smakupplevelse som lockar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)