Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Passion för Mat – Tack för i år!

Jag avrundar helgens stora matmässa, Passion för Mat, med orden ”ta vara på råvaran”. För mig klingar orden högt och jag ska verkligen försöka göra ännu mer för att själv ta till vara på de råvaror jag jobbar med. Exempel på saker jag kommer tänka på och göra framöver är att använda och ta tillvara på hela råvaran. Kyla ner och frysa in rester om det blir över.
Dessutom tänka efter en gång extra när jag väljer råvaror, helst ska det var de som är i säsong och gärna närproducerade. Små saker som gör skillnad.

Ett speciellt tack till Katja Palmdahl för glada skratt i köket. Och ett stort grattis till priset med kokboken ”Nordens bästa mat” som utsetts till världens bästa nordiska kokbok på Gourmand Worlds Awards 2013. Tack också till Lotta Hultén som roddade hela arrangemanget, hoppas vi ses igen nästa år. Johan på Salma Lax, Jonas på Werners Gourmetservice, Karin och Magnus från SundqvistsLeif MannerströmAnders Arnell och Johnny Johansson – tack för trevliga dagar!

Och det största tacket vill jag rikta till dig som under helgen besökte mässan. Utan alla härliga matentusiaster hade det inte blivit någon mässa. Vi västkustbor ska vara stolta över Passion för Mat och jag hoppas vi ses igen nästa år 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)