Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Påskrecept i dagarna 2

Foto: Åsa Dahlgren

Åhh vad jag har längtat efter att få visa er mina påskrecept som jag skapat för Ica kuriren. Jag hade en otroligt givande och kreativ dag tillsammans med fotograf Åsa Dahlgren som knäppte alla fina bilder.

Äntligen är högtiden här som strålar av energi, grönska och ljus! Det som är så skönt med påsken tycker jag är att den är lite lugnare än julen. Man tar den med ro och planerar lite som man vill. Inga måsten.

I dagarna två kommer jag att presentera mina recept och först ut är – lax med rabarbervinäger och fänkål, och havets silver tillsammans med påskens bästa vän, ägget – matjessill- och äggsallad med brynt smörcrème och äpple.

Kan det vara något för dig att tillaga inför helgen?

Lax med rabarbervinäger och fänkål, foto: Åsa Dahlgren

Matjessill- och äggsallad med brynt smörcrème, foto: Åsa Dahlgren

2 kommentarer till Påskrecept i dagarna 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)