Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Omelett – Inte lätt som en plätt

I förra veckans program stod jag i mitt första stresstest för att behålla min plats som deltagare i Sveriges Mästerkock. Jag kom ihåg att jag tänkte att någon gång kommer det bli min tur att få stå där också och kämpa i det svarta förklädet. Jag sken verkligen upp när jag såg vad som låg under locket på tallriken, en omelett! Yes, det här kan jag, tänkte jag. Det var dock inte helt enkelt att skapa en fransk omelett på Mannerströms vis. Den skulle vara helt gul utan någon färg, stuvningen skulle vara perfekt och ägget fortfarande krämigt. Det handlade verkligen om timing och känsla… Se nedan hur det gick.

Konsten%20att%20g%C3%B6ra%20en%20omelett

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)