Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Ny tävling!

En ny tävling så här dan före, dan före, dan före, dan före, dan före, dan före dopparedagen! Jag lottar ut ännu ett signerat exemplar av min kokbok – Taste by Louise! Det enda du behöver göra är att:

1. Gilla Taste by Louise på Facebook och dela länken om tävlingen som finns där (OBS! på facebooksidan), har du inte facebook går det bra att tipsa 3 vänner om tävlingen.

2. Ange vilken favoritmaträtt du inte kan vara utan på julbordet? (Skriv i kommentarsfältet nedan).

Lycka till! 🙂 Hej från Louise

*

Vad många härliga rätter ni föreslår på era julbord! Denna gång vill jag gratulera Ulla Corin Lindroth som får min kokbok signerad och hemskickad.

Tack till er alla som tävlat, imorgon publiceras en sista tävling innan jul och då finns det en ny chans att kamma hem boken :) .

130 kommentarer till Ny tävling!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)