Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Nu är det jul igen!

Foto: Louise Johansson/Taste by Louise

Jul igen? Nej, jag skojar bara! Men sant är faktiskt att jag har lagat julmat idag 🙂 Vilka dofter det spred sig i köket, jag riktigt längtar till julen efter den här dagen. Jag har fått äran att laga maten till Arlas folder som kommer ut i butik till jul.

Vi fotade alla rätter i en alldeles fantastisk studio. Jag ville verkligen ta med mig allt hem, betongväggarna, trägolvet, all rekvisita, redskapen… Ett riktigt drömställe för den som älskar att laga mat. Jag får tyvärr inte avslöja några bilder på maten eller recepten, det får helt enkelt bli en julklapp ;).

Här är några av uppläggningsfaten som vi använde.
Med kanel, nejlikor, pepparkakor, grankvistar och röda blommor fick vi en värmande och stämmningsfull julkänsla.

Här är jag in action! Jag gillade verkligen jeansförklädet som stylisten hade med sig. Det finns tydligen att köpa på Ica…

5 kommentarer till Nu är det jul igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)