Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Muffins och bärletande

Saftiga muffins med färska bär och honung, foto: Louise Johansson

Då jag åt en oförglömligt god hallonmuffins häromdagen som var så där kladdig, saftig och nästan underbakad och som dessutom kunde prata till mig. Du vill ha en till – Du ska ha en till sa den till mig! Så kunde jag inte mer än att hämma mitt begär med att baka. Problemet var bara att jag hade inga hallon eller bär överhuvudtaget.

Med korgen i högsta hugg spatserade jag mot blåbärsriset i skogen. Helt överlycklig efter ett par timmars plockande (och letande, ska inte förglömmas) var korgens botten äntligen osynlig av blåbär i sin mest koncentrerade form. Jag hittade dessutom ett snår av gigantiska hallon, en plats som jag inte berättar för någon ;).  Så den varmaste sommardagen till ära, bjuder jag er alltså på mina blåbär- och hallonmuffins med honug och mandel.

Saftiga muffins med färska bär och honung, foto: Louise Johansson

 

2 kommentarer till Muffins och bärletande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)