Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Mitt kök- mässan

Vilken fantastisk mässa Mitt-kök är! Otroligt roligt att få träffa alla dessa mat- och dryckesfantaster. Jag har lagat min berömda ”torskrygg” på scen som jag vann Sveriges Mästerkock med. Tänk att det nästan blivit mitt signum – torskrygg. Väldigt lustigt när man tänker på det.

Med bilden ovan vill jag säga skål! Idag har min kokbok ”Taste by Louise” gått i tryck och det känns overkligt. Det ska bli jätteroligt att lansera detta verk som kommer i mitten av januari. Jag ska ut på en signeringsturné och jag hoppas inom kort kunna publicera tidsplanen för det.

Här kommer lite bilder från de två senaste dagarna :).

Det blev en middag i Mästerkocksanda med Pernilla Elmquist, Jessica Frej och min kära mor Susanne.

Vi besökte restaurang AG, där man möts av en riktigt köttvägg i entrén. Detta passade oss 4 köttälskare perfekt och vi slog till med en riktig köttfest ;). Verkligen väl värt ett besök!

VI fick en ”köttlektion” och jag köpte med mig lite olika biffar som jag tänkte inviga det nya köket med i Stenungsund. Det lär bli en riktig upplevelse, ett av styckena är hängmörad i 5 veckor med fett runt om. Bilder kommer på detta :).

Jag träffade återigen Per Morberg som signerade sin nya bok – Sverige resan.

Två dagar till kvarstår av mässan och imorgon ska jag bjuda på en jäkla show :).

2 kommentarer till Mitt kök- mässan

 • PernillaElmquist skriver:

  Tjenare ”Torskryggen” 😉 Tack för senast! Är fortfarande mätt efter vår härliga kväll i köttets tecken! Ses snart igen och vill höra allt om dina stekar i nya köket:)
  Kram
  Pernilla

  • Louise skriver:

   Tjena, tjena! Tack själv för en grym kväll, så roligt att se dig igen Pernilla! Köttet ligger på ”mörning”, i kommande helg är det dags. Ska bli så gött med kött ;). Kram till dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)