Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Mitt bästa äpplepajsrecept!

Foto: Louise Johansson/Taste by Louise

Vad roligt det är att få mail och kommentarer från er läsare. Efter att fått in några önskemål på mitt äpplepajsrecept som jag omnämnde i radio i somras så kommer det äntligen här.

På några dagar har jag hunnit flytta, fota alla bilder till min kokbok, lagat mat och skrivit massor av recept. Detta har lett till att jag inte hunnit med att blogga så mycket och uppdaterat min hemsida. Men nu blir det ”andra bullar” och jag hoppas kunna inspirera till att laga mat och bjuda på min fantastiska resa som jag är med om.

Ha en underbar helg och njut i solskenet 🙂

En kommentar till Mitt bästa äpplepajsrecept!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)