Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Mingelparty på Pontus!

Den stora matsalen, observera dem coola hundarna i taket, riktigt fräcka tycker jag!

Vilket ställe Pontus! på Brunnsgatan har blivit. Om jag var riktigt imponerad av stället innan kan jag säga att nu har det ALLT!

Igår var det invigning för nya delen av restaurangen som innefattar en ”sea food bar”, ”Köket” som det kallas där man kan ha matlagingskurser, ostronavsmakningar, vinprovning – name it! Dessutom ett deli där man kan köpa med sig maten. Den nya delen var helt awesome och feststämningen på topp!

Jessica Frej och jag laddade inför fest. Spana in min frilla, mörkt igen 🙂

Mingel, mat och dryck!

Skaldjur och ostron från "Sea food baren".

"Köket" - Här kanske jag kommer att dyka upp till hösten 🙂

2 kommentarer till Mingelparty på Pontus!

 • Ah va spännande, ska du börja jobba där?
  Mmm gott med skaldjur men Ostron hoppar jag!

  Kram Mrs G

  • Louise skriver:

   Vilken restaurang! Så fin, häftig och med en inredning som har allt.
   Vi ska antagligen börja samarbeta, inget är bekräftat ännu. Jag ser verkligen fram emot det om det blir så.

   Jag har aldrig heller varit en ostronälskare, men för ca 2 veckor sedan åt jag dessa små läckerheter igen. För att börja gilla ostron är det bra om man har citron och den där goda schallotenlöksvinegretten, då kan jag säga att du antagligen kommer att börja gilla ostron. Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)