Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Min matberedare är min glassmaskin

Maräng med kokosglass och lemon curd, foto: Ingvar Eriksson

Som jag har pratat, skrivit och ätit glass de senaste sommardygnen! De är min största last här i livet och jag bara måste ha en glass om dagen när det är så här varmt. Det är man väl värd? 😉

Jag får villigt erkänna att det är inte alltid som jag lagar egen glass. Men när jag väl gör det så inser jag att hemgjord glass är ändå det bästa och något helt annat i kvalitet. Det smakar bara glass, den smälter på ett rinnande sätt och ger dofter av äkta råvaror. Jag har inte förmånen att ha en glassmaskin hemma så jag brukar använda mig av en matberedare istället. Resultatet blir minst lika bra. Vill du testa min kokosglass som är fenomenalt god i värmeböljan så får du också hela historien om matberedaren som numer går varm som glassmaskin!

Vilken är din favoritsmak på glass? Kommentera gärna.

4 kommentarer till Min matberedare är min glassmaskin

 • Linda skriver:

  Jag är som du, glass är min last i livet & jag mååååste ha massor av glass 🙂 Kanon att man kan använda sin matberedare =) Har du fler toppenrecept på glass så får du gärna lägga ut dem 🙂

 • Karin skriver:

  Igår var jag och min pojkvän på Restauranhögskolan i Umeå och åt middag. Där serverades det rabarberglass, det var det godaste jag ätit på länge!

  • Louise skriver:

   Det låter verkligen fräscht och svalkande. Var det i sorbetform eller gräddbas? Kan tänka mig att båda är lika goda 🙂 Bra tips!

 • Visst är det mycket godare med hemmagjord glass, man kan ju verkligen få precis så mycket smak som man vill ha.
  Vi gör gärna en citronsorbet som inte heller behöver någon glasmaskin, och vi gör den riktigt syrlig! Så god att klicka ner i lite bubbel:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)