Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Midsommar i TV4

Foto: TV4

Oj vad roligt jag hade på midsommar i TV4:s Nyhetsmorgon. Programmet sändes från taket på TV:4 huset och det var strålande sol! Jag hade laddat hela veckan inför programmet med vad jag skulle laga, vilket blev:
– matjessill med brynt smör, rödbetor, kapris och riven pepparrot,
– råmarinerad lax med fläder och citron,
– varmrökt makrill med äpple och gräslök, västerbottensosttarte med olika garnityrer
jordgubbar ”mojito” med sabayone.

Här kan ni se lite olika klipp från programmet! Varsågoda 🙂

Louise%20Johansson%20forts%C3%A4tter%20med%20midsommarbuff%C3%A9n

Louise%20Johansson%20garnerar%20V%C3%A4sterbottensosttarte

Avsmakning%20av%20midsommarbuff%C3%A9n

En kommentar till Midsommar i TV4

  • Dick Hellgren skriver:

    Louise är förtjusande, det var för väl att hon vann titeln Mästerkock (välförtjänt) och inte det själviska monster hon tävlade emot i finalen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)