Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Middag på 30 minuter

Thaistyle med lax och räkor, foto: Louise Johansson

Efter alla helger som varit har kylskåpet badat i grönsaker och slattar. Är det något som jag inte gillar så är det att slänga mat, så jag rotade fram lite av ditten och datten och vevade ihop en middag på 30 minuter.

Det blev asiatiskt inspirerat på mitt sätt och när jag tänker på smakerna vill jag bara åka tillbaka till Thailand. Kokosmjölk. Koriander. Röd curry pasta. Lime. Nudlar. Ingefära. Skaldjur. Cashewnötter. Där satt vi på stranden varje dag hos en kvinna som drev en restaurang under ett skjul och åt de mest fantastiska smakerna som jag fått uppleva. Jag säger hurra för Maria som sitter på andra sidan jordklotet och tack för att du visade mig vad som försegick bakom kulisserna i det lilla köket.

Har ni några svindlande goda smakupplevelser som ni skulle vilja dela med er av?

Smaklig spis! Här är veckans recept à la thaistyle.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)