Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Medverkar för Rosa Steget

 

Rosta steget - ett walkingevent till stöd för kampen mot bröstcancer.

Imorgon går stapeln för Rosa Steget i Göteborg. Ett walkingevent till stöd för kampen mot bröstcancer. Idag hämtar alla deltagare ut sitt startnummer i Nordstan där jag kommer att finnas på plats. Jag bjuder på lite läckra smakprover från min kokbok ”Taste by Louise” så att alla får en extra, extra energikick inför morgondagens lopp ;). Det blir boksignering, matprat och framför allt ett sprakande mingel i rosa. Det är en ära för mig att vara med och bidra till den här kampanjen. Väl mött och trevlig helg!

2 kommentarer till Medverkar för Rosa Steget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)