Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Matplatsens miljö

Helt underbara ljusstakar i form av två sammansatta skedar från SPOON, foto: Artilleriet.se

När jag fick syn på de här fina ljusstakarna i form av två skedar efter en rekvisitarunda på nätet blev jag förälskad. Jag skulle gärna vilja se dem med tänd låga på mitt matsalsbord i höstrusket som snart står för dörren.
Trender går ju titt som tätt och just nu är jag mer för industri än någonsin. Gärna rostigt. Skitet. Betong. Slitet och gammalt. Kombinerat med ljust och fräscht i en vågad blandning. Love it!

Efter en intervju igår för en tidning om vad matplatsens miljö har för betydelse så har jag kommit fram till att den är nästan lika viktig som maten är god. Det ska vara en plats som är tilltalande och där man känner gemenskap – man ska verkligen vilja sitta där och äta tillsammans, gärna länge. Självklart kanske detta inte går alla dagar i veckan men ibland är det bra härligt att mysa till det.
För att skapa den där varma atmosfären så har dukningen en betydelse. Det behöver inte vara mycket som gör’t, men några tända ljus kan lätt överraska även i vardagen.

Ljuststakar från SPOON, foto: Artilleriet.se

Ljuststakar från SPOON, foto: Artilleriet.se

2 kommentarer till Matplatsens miljö

  • Riktigt snygga ljusstakar, verkligen! Vi brukar alltid säga att ljusstakar och ljuslyktor har vi vad vi behöver, men dessa skulle vi absolut göra ett undantag för!

    • Louise skriver:

      Visst är dem! Jag är nog likadan, ljusstakar är inget man direkt tänker på, men när manser dem här så blir man tagen ;). Må så gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)