Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Makrill


Jag har varit så sugen på makrill senaste tiden och äntligen fick jag lagat denna smarriga ”firre” igår. Jag har tyvärr inte fiskat den själv, vilket jag hade önskat. För fiske är verkligen något som jag tycker är roligt! Spänningen av att sitta och ”dörja” och känna nafsandet på betet och att plötsligt rycka till och ha en fisk på kroken är rätt häftigt. Det får nog bli en fiskedag helt enkelt i sommar.

Nu laddar jag för att vara med i P4 Extra sommar och prata buffé-sommarmat med Erik Blix kl.14.30. Det ska bli hur roligt som helst!

PS! Om någon kikar förbi på Smögens havsbad nästa vecka så befinner jag mig där som gästkock på onsdag och torsdag mellan kl.17-22. Jag signerar bl a Mästerkockskokboken och alla som vill komma och äta, dricka eller prata mat med mig är jättevälkomna. DS.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)