Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Lottie Knutson – Fritidsresor

Foto: Filmriding

För några veckor sedan gjorde jag en inspelning tillsammans med Lottie Knutson på Fritidsresor i hennes program ”Lotties värld”. Vilken otroligt rolig och inspirerande kvinna! Jag blev verkligen imponerad av hur proffsig hon var att arbeta med. Jag lärde ut ut hemligheten bakom kanarisk saltpotatis, gratinerade blåmusslor och hur man gör klassisk röd och grön mojosås.

Det var jätteroligt att få testa på det här med filmning igen! Det är något som jag skulle vilja göra mer. Tänk att få ha ett eget matlagningsprogram… Nu drömmer jag mig bort 😉 I vilket fall som helst så ser jag det här som ett väldigt bra träningstillfälle och jag hoppas bara på att kunna bli bättre.

Titta gärna på filmen nedan och dröm er bort till ett soligt Lanzarote! Jag lägger ut recepten inom kort. Tack Peter, Lottie, Elin och Elinor för en trevlig dag 🙂

2 kommentarer till Lottie Knutson – Fritidsresor

  • Katja skriver:

    Tack så mycket och tack detsamma! Har du något mästerkocksrecept att dela med dig av som du tror funkat finfint i kaffekokaren? 🙂

    Kram!

    • Louise skriver:

      Ska fundera på saken, funkar det med långkok? Verkligen så roligt att det funkar att laga maten i en kaffekokare. Kram tillbaka 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)