Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Lökhack – Blod, svett och tårar!

Här är den första deltävlingen i Sveriges Mästerkock från Gasklockorna i Gävle. Vi fick varsin sylvass kniv som var nedstucken i en skärbräda, kan det bli mer dramatiskt? Momentet handlade om att finhacka så mycket lök som möjligt under en otrolig press. Min strategi var att det är resultatet som räknas, att löken är hackad så jämn som möjligt och inte så fort som möjligt. Det var det som gjorde att det gick så bra…


Bild och klipp lånat av TV4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)