Hej och välkommen! Så roligt att du hittat hit! Jag älskar att laga mat, det är min stora passion i livet. Här delar jag med mig av min kärlek till mat och matlagning till dig. Mycket nöje! Följ mig på Facebook Taste by Louise på Twitter Taste by Louise på Bloglovin Prenumerera på mina inlägg och recept Sök recept på Hittarecept.se Taste by Louise på Pinterest

Livechatt på Facebook om mat den 19 februari kl.11-13


Foto: Stefan Edetoft

Jag är så väldans glad att livechatten som jag lanserade på min Facebooksida för drygt en månad sedan blev en sån succé. Det trodde jag aldrig och jag är förvånad över att det trillade in så många frågor och funderingar. Verkligen kul att diskutera och prata mat live med er!
Jag tänkte därför bjuda in till en ny chatt som äger rum nu på tisdag den 19 februari klockan 11-13. Precis som förra gången ringar jag in ämnet mat och du får ställa vilka frågor du vill. Vi hörs väl?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

KÖP BOKEN HÄR!

På bokus.com

Bokomslag 52 helger: Årets alla helger på ett fat (inbunden)